to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:18 | 02.04.2016

Πολιτική

Εκπρόσωπος του ΔΝΤ στον Σκάι;

«Κανένα γεγονός δεν υπάρχει», απεφάνθη ο αναλυτής Μπάμπης, ενώ κατέληξε ισχυριζόμενος ότι ένας λογικός πρωθυπουργός θα ευθυγραμμιζόταν με την κατεύθυνση του ΔΝΤ, λόγω της τοποθέτησής του για χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα.


Ως προϊόν υποκλοπής που δεν έχει καμία αξία χαρακτήρισε τη συνομιλία Τόμσεν - Βελκουλέσκου, που αποκάλυψαν τα Wikileaks, ο ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που την περίοδο της διαπραγμάτευσης ζητούσε από το Ταμείο να «κρατήσει γερά» στο θέμα των εργασιακών, ανέφερε ότι «η επιλογή έχει γίνει από τον αρχισυντάκτη αυτής εδώ της φαρσοκωμωδίας την οποία ζούμε και προφανώς αυτός που έκανε την υποκλοπή και έχει συντάξει και το σχετικό έγγραφο είναι αυτός που ήταν έτοιμος, μέσα σε πολύ λίγη ώρα, να οργανώσει όλες αυτές τις αντιδράσεις».

Εκτίμησε δε πως η κυβέρνηση «ετοιμάζεται να πέσει μέσα σε έναν γενικευμένο γέλωτα» διότι «είναι για γέλια να ανακαλύπτει έκπληκτος ο ίδιος ο πρωθυπουργός πράγματα τα οποία οι ίδιο οι άνθρωποι του ΔΝΤ λένε εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα στις τελευταίες συνεδριάσεις που έγιναν στην Αθήνα».

Όσον αφορά την ευθεία απειλή προς την ελληνική πλευρά με πιστωτικό γεγονός που φέρεται να διατυπώνει ο Πωλ Τόμσεν, ανέφερε ότι η αντίληψη (από την ελληνική πλευρά) «των διατυπώσεων που γίνονται στην τεχνοκρατική αυτή αγγλική γλώσσα» είναι «φτωχή», ενώ αμέσως έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί να προκαλέσει πιστωτικό γεγονός με τη στάση του.

«Κανένα γεγονός δεν υπάρχει», απεφάνθη, ενώ κατέληξε ισχυριζόμενος ότι ένας λογικός πρωθυπουργός θα ευθυγραμμιζόταν με την κατεύθυνση του ΔΝΤ λόγω της τοποθέτησής του για χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα. 

(πηγή: Το Ποντίκι)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)