to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:26 | 28.08.2021

Πολιτική

Εκνευρισμένος ο Πέτσας επιτίθεται λεκτικά σε νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού (και τρώει τα μούτρα του)

Φανερά ενοχλημένος από την αποκάλυψη ο Στέλιος Πέτσας επιτέθηκε στην υγειονομικό για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση της νοσηλεύτριας του Ευαγγελισμού


Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, όταν «απέναντί» του, στο τηλεοπτικό παράθυρο πρωινής εκπομπής του Mega βρέθηκε μια υγειονομικός, η οποία κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τα όσα είχε πει μέχρι εκείνη την ώρα ο υπουργός σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το καθεστώς που αναμένεται να εφαρμοστεί στους ανεμβολίαστους.

Η νοσηλεύτρια στον "Ευαγγελισμό", Φωτεινή Καρυστινάκη, έψεξε τον υπουργό πως δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αποκρύπτοντας πως πίσω από τα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση κρύβεται η λέξη «απόλυση».

Ο υπουργός έδειξε να να ενημερώνεται από την υγειονομικό πως αναστολή εργασίας για παράβαση καθήκοντος είναι κάτι που οδηγεί σε απόλυση του εργαζομένου. Συγκεκριμένα, η αναστολή για «παράβαση καθήκοντος» οδηγεί, ύστερα από περίπου έναν μήνα, όπως υποστήριξε, το εκάστοτε πρόσωπο σε πειθαρχικό έλεγχο και από κει σε απόλυση.

Φανερά ενοχλημένος από την αποκάλυψη ο Στέλιος Πέτσας επιτέθηκε στην υγειονομικό, κατηγορώντας την για σκόπιμες ανακρίβειες και μάλιστα πως τα επιχειρήματά της είναι επιχειρήματα του Παύλου Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών με ακραία υποτιμητικό και τον γνωστό του πολιτικάντικο τρόπο, απάντησε στη νοσηλεύτρια:
«Αυτά που είπε είναι η πιο σκληρή "γραμμή" του κ. Πολάκη στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πιστεύω ότι αυτά εκπροσωπούν κανέναν νοσηλευτή. Εκπροσωπούν την κυρία που τα εκφράζει ενδεχομένως και το πολιτικό κόμμα που εκφράζει. Γι αυτό μίλησα πριν για αντικυβερνητική συνδικαλιστική δράση».

Μόνο όταν η εργαζόμενη υπενθύμισε πως όσα ισχυρίζεται βασίζονται σε κανονισμούς, αλλά και σε λεγόμενα του ίδιου του Βασίλη Κικίλια πριν λίγες ημέρες, ο Στ. Πέτσας αναγκάστηκε σε υποχώρηση, χωρίς να εγκαταλείπει το αλαζονικό και ειρωνικό του ύφος.

«Επειδή έχουμε έναν πρωθυπουργό που μετράει στρέμματα και φέρετρα, να σας πω λοιπόν ότι τα 13500 φέρετρα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στους υγειονομικούς και οι δέκα χιλιάδες απολύσεις παρά τον Δημοσιουπαλληλικό Κώδικα είναι στη δική σας την πλάτη και όχι στην πλάτη των συναδέλφων μας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που βγαίνετε και μιλάτε έτσι δημόσια σε υγειονομικούς», δήλωσε.

«Εσείς τι εκφράζετε με το "πετώντας λεφτά στις ΜΕΘ"; Εσείς ποια πολιτική εκφράζετε; Εγώ εκφράζω τον Πολάκη; Δεν ντρέπεστε; Χαρακτηρίζετε πολιτικά έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρετε; Αυτά ανήκουν σε μαύρες εποχές στην ιστορία, θέλετε να τα επαναλάβουμε;», ήταν η άμεση και αφοπλιστική απάντηση της Φ. Καρυστινάκη.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από την παρουσία του Στ. Πέτσα στο Mega, και την νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού από το 16ο λεπτό και μετά:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)