to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:12 | 27.12.2018

Αθλητισμός

«Έκλεψε» τα Χριστούγεννα της Νέας Υόρκης ο Γιάννης

Οι Μπακς χάλασαν τα Χριστούγεννα των Νικς αφού τους νίκησαν εύκολα και «έριξαν την ευθύνη» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έτσι ο Έλληνας φόργουορντ φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο του αθλητικού ένθετου της «New York Post», την ώρα που η ομάδα του προτρέπει (στα ελληνικά!) τους φιλάθλους να ψηφίσουν τον Γιάννη για αρχηγό στο All Star Game.


Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι σε τρελά κέφια, οι Μιλγουόκι Μπακς απέδρασαν από την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς επικρατώντας πολύ πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 109-95.

Μία μέρα μετά την επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο (30 πόντοι, 14 ριμπάουντ) και των Μπακς, το αθλητικό ένθετο της εφημερίδας "New York Post" κυκλοφόρησε με τον Έλληνα σούπερσταρ να καταλαμβάνει το πρωτοσέλιδό του καθώς χωρίς τα κατορθώματά του, οι φίλαθλοι των Νικς θα είχαν περάσει ξέγνοιαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το αθλητικό ένθετο της «New York Post» έχει τον Έλληνα φόργουορντ στο πρωτοσέλιδό του και γράφει: «Είσαι κακός, κ. Έλληνα».

Οι Μπακς προτρέπουν στα... ελληνικά να ψηφίσουν Γιάννη για αρχηγό στο All Star Game!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι από τα φαβορί να γίνει αρχηγός της μίας ομάδας στο All Star Game και οι Μιλγουόκι Μπακς ζήτησαν ψήφο εμπιστοσύνης στα ελληνικά!

Την ημέρα των Χριστουγέννων ξεκίνησε η ψηφοφορία για το All Star Game που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ και όλο το ελληνικό ενδιαφέρον έχει στραφεί πάνω (σε ποιον άλλον;) στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μέσα από τα social media οι Μιλγουόκι Μπακς απένειμαν... ελληνικό κάλεσμα προκειμένου να ψηφιστεί ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και να γίνει αρχηγός ομάδας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ας κάνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον πρώτο Έλληνα captain All-Star ομάδας! Ψηφίστε τώρα στο: http://nba.com/vote»

Με πληροφορίες από Gazzetta.gr (1), (2) και filathlos.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)