to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:07 | 08.05.2015

Πολιτισμός

Εκδηλώσεις των σχημάτων της Αριστερής Ενότητας Πάτρας

Από 8 - 10 Μαΐου


Α) Τα σχήματα της Αριστερής Ενότητας Πάτρας την Παρασκευή 8/5 από τις 23.00 και μετά διοργανώνουν το 1ο μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτι στο Πανεπιστήμιο, στον κήπο πίσω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα:

«Το πάρτυ που ΘΑ φέρει την Άνοιξη…»

https://www.facebook.com/events/1639100149636512/

Β) Τα σχήματα της Αριστερής Ενότητας Πάτρας σας καλούν το Σάββατο 9/5 στις 19.00 στο στέκι madriguera (Μητροπολίτου Παρθενίου 33, δίπλα από τα σκαλιά της αγ. νικολάου) στην εκδήλωσης με θέμα :

«Το νέο νομοσχέδιο για τη παιδεία: οι νίκες του φοιτητικού κινήματος και οι νέες προκλήσεις»

και ομιλητές:

·         Αναγνωστοπούλου Σία (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας)

·         Μαρούδας Λεωνίδας (καθηγητής Πανεπιστημίου, μέλος της                      συσπείρωσης Πανεπιστημιακών)

Μετά από πέντε χρόνια σκληρής επίθεσης των προηγούμενων μνημονικών κυβερνήσεων στη νεολαία, στους εργαζομένους και τη βίαιη καταστολή των αγώνων μας, ήρθε η ώρα να χτίσουμε το δρόμο για το πανεπιστήμιο που εμείς θέλουμε και διεκδικούμε , ένα πανεπιστήμιο , ζωντανό κοινωνικό χώρο, που θα προάγει τη μόρφωση και όχι την κατάρτιση , ένα πανεπιστήμιο ανοιχτό στον πολιτισμό, στην ελευθερία της έκφρασης και στην κοινωνία. Χρέος των φοιτητών και της Πανεπιστημιακής κοινότητας συνολικά είναι να ανοίξουν τον διάλογο για το νέο νόμο, να αναδείξουν και να εκμεταλλευτούν τις προοπτικές του, και να διεκδικήσουν ακόμα περισσότερα δημιουργώντας ένα ζωντανό πολιτικό κίνημα εντός των Πανεπιστήμων. Ένα ζωντανό μαζικό πολιτικό κίνημα διεκδίκησης, αμφισβήτησης, στήριξης και προωθητικής εμβάθυνσης πάνω στο νέο νομοσχέδιο που θα έχει σκοπό να φέρει το φοιτητικό κίνημα και την Πανεπιστημιακή κοινότητα στο σύνολό της μπροστά σε προοπτικές νίκης και συνολικής αλλαγής του Πανεπιστημίου.

https://www.facebook.com/events/450341408458827/

Γ) Η Αριστερή Ενότητα ΤΕΙ Πάτρας την Κυριακή 10/5 στις 18.30 στο στέκι madriguera (Μητροπολίτου Παρθενίου 33, δίπλα από τα σκαλιά της αγ. νικολάου) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

«Εντατικοποίηση και οξυμένα προβλήματα - Από το Σχέδιο Αθηνά στο σήμερα»

https://www.facebook.com/events/348329922044484/

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)