to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:07 | 06.09.2016

Κοινωνία

Εισβολή κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League, τραυματίστηκε φωτογράφος - Καταδικάζει ο Σταύρος Κοντονής

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Football League. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Football League στο Αττικό Αλσος όταν μια ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στο χώρο προκαλώντας ζημιές, συνεπλάκησαν με τους άνδρες ασφαλείας, ενώ τραυματίστηκε ένας φωτογράφος που κάλυπτε την εκδήλωση


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι κουκουλοφόροι έριξαν και φωτοβολίδες, ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν οι παρεβρισκομενοι τους φώναζαν πως στον χώρο υπάρχουν και μικρά παιδιά.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκε για την “προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο” ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ από την πλευρά της αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Γραμμένος πήρε άμεσα θέση καταδικάζοντας την επίθεση.
«Ως παράταξη που οραματιζόμαστε ένα αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς βία και ό,τι την προκαλεί, καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε στην κλήρωση της Football League.

Για την κίνηση Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο

».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Με αφορμή το περιστατικό της εφόδου κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει το γεγονός.
Η βία δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο και δεν δικαιολογείται υπό καμία προϋπόθεση. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των υπερκείμενων αρχών να καταπολεμήσουν τέτοιου είδους περιστατικά, τιμωρώντας φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς”. 

Καταδικάζει ο Σταύρος Κοντονής 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League. «Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απαράδεκτη επίθεση στο χώρο διεξαγωγής της κλήρωσης της Football League είναι απολύτως καταδικαστέα. Αποδεικνύει τη βαθιά κρίση και την ανυποληψία την οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διορθωθεί με βιαιοπραγίες και άνανδρες επιθέσεις πολλών απέναντι σε λίγους και οπλισμένων απέναντι σε μικρά παιδιά.

Θεωρώ βέβαιο ότι και αυτή τη φορά η ελληνική αστυνομία θα εξιχνιάσει την υπόθεση και οι υπεύθυνοι αυτής της άνανδρης επίθεσης, που προκάλεσε και το σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζόμενου ανθρώπου, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)