to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:46 | 06.12.2022

Πολιτική

Ειρ. Αγαθοπούλου: Το νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις θα συγκαλύψει και με το νόμο το σκάνδαλο των υποκλοπών

«Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, κάθε μέρα να υπάρχουν νέες αποκαλύψεις και η κυβέρνηση να φέρνει νομοσχέδιο για την συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου», σχολιάζει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το σκάνδαλο των υποκλοπών


Στο δελτίο ειδήσεων του Kontra News με τον κ. Μαραβελίδη, φιλοξενήθηκε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, και αναφέρθηκε στο θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών λέγοντας ότι «δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, κάθε μέρα να υπάρχουν νέες αποκαλύψεις και η κυβέρνηση να φέρνει νομοσχέδιο για την συγκάλυψη αυτού του σκανδάλου»[…] και «όσο η Κυβέρνηση δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα από διάφορες εφημερίδες, μένει η εντύπωση ότι ισχύουν όσα γράφονται».

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πράξει τα δέοντα για την αποκάλυψη αυτού του σκανδάλου λέγοντας ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει 5 επίκαιρες ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό για να έρθει να δώσει τις απαντήσεις του, γεγονός το οποίο αποφεύγει διατηρώντας την σκανδαλολογία στην επικαιρότητα για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από άλλα σημαντικά ζητήματα στα οποία δεν έχει απαντήσεις, ζητήματα όπως η διαφθορά και η ακρίβεια».

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των τραπεζών, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών και ευνοϊκές ρυθμίσεις στα κόκκινα δάνεια ώστε οι δανειολήπτες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «το θέμα των κόκκινων δανείων δεν λύθηκε ποτέ και παρέμεινε σε εκκρεμότητα παρά την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του να φέρει μια ολιστική λύση, η οποία δε συνεχίστηκε όμως από την κυβέρνηση της ΝΔ, τουναντίον άρθηκε και η προστασία της πρώτης κατοικίας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)