to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:15 | 06.02.2017

Τα Μπλόκια

πηγή: mplokia.gr

Πολιτική

Είναι σκέτος Μητσοτάκης. Τόσο λίγος!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι Πάπας για να επισκεφθεί τη Μόρια, ούτε Πατριάρχης, ούτε Τσίπρας, ούτε καγκελάριος της Αυστρίας, ούτε Μάρτιν Σουλτς, ούτε καν Αβραμόπουλος.


Έθλιψε βαθιά (πολιτικούς) συγγενείς και φίλους της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δεύτερη μέσα σε ένα χρόνο περιοδεία του στη Λέσβο.

Πίσω από το προπέτασμα της καταστροφολογίας και της «αναγκαιότητας» να πρωθυπουργεύσει πάση θυσία (της χώρας), έλαμψε η παντελής απουσία πραγματικού λόγου του κόμματός του και επί του προκειμένου η ανυπαρξία σχεδίου νησιωτικής πολιτικής.

Προσποιήθηκε άγνοια για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τα νησιά του Β. Αιγαίου που προωθεί πρακτικά η κυβέρνηση, στον αγροτικό τομέα, το επιχειρείν, τον τουρισμό, τις υποδομές. Απογοήτευσε με την τοποθέτησή του για τον μειωμένο Φ.Π.Α. Αναλώθηκε σε χαιρετούρες και σε βαρετές κοινοτοπίες.

Εν τέλει, αυτό που έμεινε από την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λέσβο είναι η δήλωση του ότι δεν μπήκε στον καταυλισμό της Μόριας γιατί θα χρειαζόταν να τον συνοδεύουν δύο διμοιρίες αστυνομικών. Προτίμησε να επιθεωρήσει με ασφάλεια από ψηλά και μακριά, από γειτονικό λόφο, αυτόν τον επικίνδυνο χώρο, όπου κυκλοφορούν ύποπτα άτομα με άγνωστο ποιόν, ίσως αρρώστιες μεταδοτικές και σίγουρα αριστερές ιδεοληψίες.

Βεβαίως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι Πάπας για να επισκεφθεί τη Μόρια ούτε Πατριάρχης, ούτε Τσίπρας, ούτε καγκελάριος της Αυστρίας, ούτε Μάρτιν Σουλτς, ούτε καν Αβραμόπουλος. Είναι σκέτος Μητσοτάκης. Τόσο λίγος.

Φίλοι της ΝΔ στη Λέσβο, προτείνουμε την επόμενη φορά να φέρετε τον Αδωνι. Και να φροντίσετε να δει τη Μόρια από ελικόπτερο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)