to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:29 | 03.06.2019

Πολιτική

Είναι σίγουρο ότι αποχώρησε από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Βενιζέλος; (βίντεο)

Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να έφυγε όμως ο στρατηγικός στόχος του ΚΙΝΑΛ παραμένει ίδιος, η βασική δηλαδή γραμμή που πολιτεύεται είναι η οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ξεκινώντας από την πρόεδρό τους, όλα τα στελέχη ένα ένα «ορκίζονται».


Η πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά δήλωσε χθες στον Alpha: «Όλοι οφείλουν να είναι στρατιώτες όταν δίνουμε την κρισιμότερη μάχη. Οι απόντες αυτή την ώρα το μόνο που κάνουν είναι να διευκολύνουν το ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε μεγάλη ευθύνη να τελειώνουμε οριστικά με την πολιτική και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος δημιουργεί προβλήματα και εσωστρέφεια στο ΚΙΝΑΛ εμποδίζει το οριστικό τέλςο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η επιλογή της κ. Γεννηματά σηματοδοτεί μία στροφή του κόμματος που πρέπει να συναντηθεί με το κύμα των ανθρώπων που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και μας άφησαν» δήλωσε ο κ. Καμίνης στην ΕΡΤ ενώ και ο κ. Μαλέλης ξεκάθαρα δήλωνε χθες στο ΣΚΑΪ ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ο προοδευτικός πόλος και επιδιώκουν να πάρουν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο Ανδρέας Λοβέρδος χθες στον Alpha «ορκίστηκε» στην οριστική συντριβή στου ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Οι δικές μου ευθύνες και οι ευθύνες της παράταξης (ΚΙΝΑΛ) αυξάνονται για την οριστική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου και την ανάδειξη των δικών μας δυνάμεων σε καθοριστικές δυνάμεις για το μέλλον του τόπου είτε τα πράγματα μας φέρουν στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση, καθ’ όπως η λαϊκή κυριαρχία αποφανθεί.»

Ειδικότερα για την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου σημείωσε: «Γνωρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας πολιτικός με μέλλον πολιτικό και θεσμικό»

Το πώς θα είναι στην κυβέρνηση το ΚΙΝΑΛ δεν το διευκρίνισε ο κ. Λοβέρδος αλλά όταν το ποσοστό του κόμματος είναι μόλις 7% και στρατηγικός σου στόχος είναι η ήτα του ΣΥΡΙΖΑ, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

tags: ΚΙΝΑΛ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)