to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Είμαστε όλες... τραγουδίστριες

Κορίτσια μην αρχίσουμε πάλι τα "δεν ακούω εγώ αυτές τις τραγουδίστριες" και εν προκειμένω το "δεν πανηγύρισα με τον... θρίαμβο Παπαρίζου στη Eurovision".


Όταν οι Νότηδες ξερνάνε φασισμό και χρυσαυγιτισμό ισχύει το χιλιοειπωμένο "έρχεται η στιγμή ν΄αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις".

Είτε είσαι αοιδός της όπερας, είτε μεγάλη ερμηνεύτρια, είτε "τραγουδιάρα" και λαϊκοπόπ είδωλο. Αυτό απαιτούν οι καιροί, η απτή πραγματικότητα της κοινωνικής χρεοκοπίας από τη μια και της ναζιστοεπέλασης των χρυσαυγιτών από την άλλη.

Το οφείλουν στην κοινωνία όλοι και όλες που αποκαλούνται "επώνυμοι", που έχουν πετύχει (όπως κι αν το έχουν πετύχει) την αναγνωρισιμότητα. Ναι, ησυχάστε, δεν τους εκλαμβάνουμε ως δρώσα και επιδρώσα διανόηση. 

Απλώς, με μια κουβέντα, στους δύσκολους καιρούς, η σιωπή είναι ξεφτίλα...

_______________________________

Διαβάστε τι δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου για τον Νότη Σφακιανάκη: «Είναι κρίμα το 2013 να υπάρχουν απόψεις που σχετίζονται με τα άκρα… Συμφωνώ με τη Δέσποινα»

Την άποψή της για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη εξέφρασε και η Έλενα Παπαρίζου η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της για τα όσα υποστήριξε ο συνάδελφός της. «Καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του, αλλά θεωρώ ότι είναι κρίμα το 2013 να υπάρχουν απόψεις που σχετίζονται με τα άκρα» είπε στο Θέμα και συνέχισε: «Το είπα και σε μια συνέντευξη μου στη σουηδική τηλεόραση. Δεν μου αρέσει ο φασισμός και απεχθάνομαι τον ρατσισμό όποιους κι αν αφορά: τους άσπρους, τους μαύρους, τους χοντρούς, τους λεπτούς, τους gay, τους μετανάστες, τους άρρωστους. Τον Νότη τον σέβομαι ως καλλιτέχνη, αλλά κατανοώ και τη λογική της Δέσποινας που έγραψε ότι είναι παιδί μεταναστών. Εγώ δεν είμαι απλά παιδί μεταναστών. Έγινα και η ίδια μετανάστρια. Επομένως έχω δύο λόγους παραπάνω να συμφωνώ με τη στάση της.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)