to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:36 | 30.01.2017

πηγή: stokokkino.gr

Κοινωνία

Ειδικός εκκαθαριστής στο ΔΟΛ - Κλείνει το κεφάλαιο Ψυχάρη

Αποκλειστικές πληροφορίες του 105.5 Στο Κόκκινο αναφέρουν ότι ίσως και αύριο Τρίτη οι Τράπεζες καταθέσουν αίτηση διορισμού ειδικού εκκαθαριστή, που θα σημανει και το οριστικό τέλος του κεφαλαίου «Ψυχάρης». Ποιοι αναλαμβάνουν την εκκαθάριση.


Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι θα αναλάβει την εκκαθάριση η πολυεθνική εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων GRAND THORDON και το νομικό γραφείο Αγγελίδη. Φαίνεται πως έχει επιλεγεί η λύση της εκκαθάρισης εν λειτουργία και η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. 

Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη μίλησε σήμερα ο Βασ. Μουλόπουλος, ο οποίος είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση που του είχε γίνει για να βοηθήσει στην «επιχείρηση» σωτηρίας του ΔΟΛ.

Β. Μουλόπουλος: ΔΟΛ τέλος - Τιμή μου οι ύβρεις Πρετεντέρη

«Είχα επαφές και έφερα μία πρόταση επενδυτή, η οποία παρότι ήταν πολύ συγκεκριμένη και συμφέρουσα, απορρίφθηκε. Αυτό δεν ήταν ευθύνη ούτε του επενδυτή, ούτε των τραπεζών. Ήταν ευθύνη της τρίτης κορυφής του τριγώνου», σημείωσε ο Β.Μουλόπουλος, μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη, αποφεύγοντας παρ' όλα αυτά να κατονομάσει τον Στ. Ψυχάρη. Όπως είπε, πλέον στο τιμόνι του ΔΟΛ είναι οι τράπεζες, ενώ ο ίδιος δεν έχει πια κανέναν ρόλο στον Οργανισμό. (αναλυτικά)

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δηλώνει έτοιμη να συζητήσει κυβερνητική πρωτοβουλία για τη συνέχιση της έκδοσης των εντύπων του ΔΟΛ

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «επιβάλλεται να ληφθούν αποφάσεις και να βρεθεί τρόπος ώστε να παραμείνουν εν λειτουργία οι εφημερίδες, μέχρι την εξεύρεση της οριστικής και βιώσιμης λύσης. Χωρίς βέβαια καμία κομματικού χαρακτήρα παρέμβαση σ' αυτές. Η κυβέρνηση έχει τον πρώτο και αποφασιστικό ρόλο. Περιμένουμε την εκδήλωση των πρωτοβουλιών της όπως έχει προαναγγείλει». (αναλυτικά)

Ποτάμι: Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και όχι τους εκδότες που ευθύνονται γι’ αυτή την κατρακύλα

Η ανακοίνωση του Ποταμιού: Το είπαμε στην Βουλή, το λέμε και σήμερα και δε θα πάψουμε να το επαναλαμβάνουμε.

Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και όχι βέβαια τους εκδότες που ευθύνονται γι' αυτήν την κατρακύλα. Το Βήμα, Τα Νέα, ο Βήμα FM δεν πρέπει να σιγήσουν. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ μπορούν να τα κρατήσουν ζωντανά, όπως απέδειξαν μέχρι σήμερα. Παρότι είναι για μήνες απλήρωτοι, καταφέρνουν, κόντρα σε όλους αυτούς που τους ενοχλούν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ, να είναι παρόντες στο καθημερινό τους ραντεβού με τους πολίτες. Πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι να βρεθεί σοβαρός επενδυτής. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να κάνει την δική της πρόταση όπως δεσμεύτηκε στην Βουλή ο κ.Τσίπρας. Το λουκέτο και ο ξαφνικός θάνατος μόνο νέες ζημίες θα συσσωρεύσουν στις τράπεζες και τελικά στο δημόσιο.

tags: ΔΟΛ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)