to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:11 | 30.11.2017

Κοινωνία

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δ. Χαλανδρίου για το 2018

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια πόλη αντάξια των κατοίκων της» δήλωσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου, εγκρίθηκε την Τρίτη, κατά πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το πρωί, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2018.

Είχαν προηγηθεί δύο συναντήσεις της διοίκησης του Δήμου με επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, όπου υποβλήθηκαν προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα οι οποίες στην πλειονότητά τους έγιναν αποδεκτές.

Η έναρξη της συνεδρίασης, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου από πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συζήτηση, ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω θεμάτων προ ημερησίας διάταξης που απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την ψηφοφορία, μεταξύ 40 παρόντων δημοτικών συμβούλων, το τεχνικό πρόγραμμα έλαβε 20 θετικές ψήφους, 8 αρνητικές ενώ 12 ψήφισαν λευκό και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από τη θετική ψήφο της προέδρου, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις ισοψηφίας.

Όσον αφορά στον προϋπολογισμό, μεταξύ 39 παρόντων δημοτικών συμβούλων, 20 ψήφισαν θετικά, 10 αρνητικά και 9 λευκό.

Μετά τη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος δήλωσε: «Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα του Χαλανδρίου και τη χρησιμοποίηση κάθε αθέμιτου μέσου από ορισμένους, το Χαλάνδρι απέκτησε Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμό για το 2018. Ευχαριστώ τις/τους Δημοτικούς Συμβούλους που συνέβαλαν με τη στάση τους στην εξεύρεση λύσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου για τη συγκινητική τους παρουσία σε αυτές τις κρίσιμες συνεδριάσεις. Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στις εντολές των πολιτών και τα προβλήματα της πόλης δεν θα παραιτηθούμε όπως κάποιοι ανοιχτά ζήτησαν. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μια πόλη αντάξια των κατοίκων της».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)