to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:25 | 01.02.2019

Αυτοδιοίκηση

Εγκρίθηκε η κατασκευή γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας και ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης γηπέδου στα Καλύβια

Τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 896.354 ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής


Την κατασκευή γηπέδου 9Χ9 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας του δήμου Λαυρεωτικής ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ θετικά εξελίσσονται οι εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο ΠΑΟ Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού όπως διαπίστωσε κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλλίπου.

Τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 896.354 ευρώ, χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της πολιτικής της για την δημιουργία και ενίσχυση των υποδομών στήριξης του μαζικού αθλητισμού. 

Συγκεκριμένα το πρώτο έργο, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου στην εισήγηση του, αφορά την κατασκευή νέου προπονητικού γηπέδου ποδοσφαίρου 9Χ9 με τεχνητό χλοοτάπητα στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κερατέας, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 50m X 70m και περιφραγμένης συνολικά επιφάνειας 54m X 74m. Στις προβλεπόμενες εργασίες περιλαμβάνεται η κάλυψη του γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα, φωτισμός, σύστημα διαβροχής, περιμετρική περίφραξη και εγκατάσταση αυτοματισμού διαχείρισης των Η/Μ λειτουργιών.

Αναφορικά με την «θετική πορεία των εργασιών» στο γήπεδο των Καλυβίων που διαπίστωσε κατά την αυτοψία στο χώρο ο αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Γιάννη Ασπρουλάκη, πρόκειται για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα. Το έργο προϋπολογισμού 506.354 ευρώ, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής (με απόφαση Περιφερειακού Συμβούλιου στις 5-4-2016), δημοπρατήθηκε πρόσφατα από το Δήμο Σαρωνικού και εκτελείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)