to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:58 | 30.12.2015

Πολιτισμός

«Έφυγε» η ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου, αγωνίστρια της Αριστεράς

Ήταν υποψήφια με τον Συνασπισμό στις εκλογές του 2004 και με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και τον Γενάρη του 2015


Όπως αναφέρει το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ:

Αποχαιρετούμε σήμερα με μεγάλη θλίψη την αγαπημένη μας Έφη Τσαμποδήμου, ηθοποιό, και αγωνίστρια της Αριστεράς από τα πολύ νεανικά της χρόνια. Απόφοιτος της Δραματικής  Σχολής του Θεάτρου Τέχνης, η Έφη ποιούσε ήθος αθόρυβα στην σκηνή, στην οθόνη και στην ζωή της. Από φοιτήτρια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και υπήρξε από τα πρώτα μέλη του Συνασπισμού.  Αδιάλειπτα έδωσε το παρόν σε όλες τις μάχες, από όλα τα μετερίζια. Ήταν υποψήφια με τον Συνασπισμό στις εκλογές του 2004 και με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2009 και τον Γενάρη του 2015. Δεν σταμάτησε να πολεμάει ούτε όταν την χτύπησε η αρρώστια την οποία πάλεψε με την ίδια γενναιότητα  και αξιοπρέπεια.

Έφυγε τόσο νωρίς, τόσο νέα. Δεν θα ξεχάσουμε το κουράγιο και το χαμόγελο της. Καλό ταξίδι κορίτσι.

 

Η ΝΕ Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει με  μεγάλη θλίψη τον θάνατο της συντρόφισσας Ευτυχίας Τσαμποδήμου:

Ο πρόωρος χαμός της αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την οικογένειά της , τους φίλους και συντρόφους της,   την Αριστερά , τον Πολιτισμό και τον χώρο των κοινωνικών κινημάτων. Η συντρόφισσα Ευτυχία  γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Δούλεψε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση. Ήταν μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ  και υποψήφια Βουλευτής το 2004, το 2009 και το 2015 και μέλος του τμήματος Πολιτισμού. Στις  εκλογές του 2010 ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος  με το  “Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο”.

Θα την θυμόμαστε πάντα με κείνο το πλατύ μεγάλο χαμόγελό της, λες και ήθελε όλους να μας αγκαλιάσει , όλους να μας ζεστάνει και να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε ικανοί να τα αλλάξουμε όλα. 

Θα την θυμόμαστε πάντα με κείνη την βαθιά ευαισθησία της  που της έδινε την δύναμη να οραματίζετε  και να πιστεύει στην δημιουργία ενός δίκαιου και ειρηνικού κόσμου. 

Θα την θυμόμαστε πάντα να  βαδίζει στα στενά της Πόλης που τόσο αγάπησε , έχοντας δίπλα της την άλλη μεγάλη αγάπης της τον Λόρδο Βύρωνα…

Ευτυχία, 

Καλό σου ταξίδι , θα σε έχουμε στην καρδιά μας . Σου υποσχόμαστε να ακολουθούμε τους δρόμους που εσύ άνοιξες…  

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)