to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:11 | 26.11.2021

Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Αργυριάδης

Στερνό αντίο απευθύνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νίκο Αργυριάδη


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη Ζωή στα 62 χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη αρρώστια, ο σύντροφός μας, γιατρός, Νίκος Αργυριάδης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Σερρών.

Από τα νεανικά του χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές του επαναστατικού κινήματος της χώρας μας. Διατέλεσε μέλος της ΚΝΕ, του ΚΚΕ, του  ΣΥΝ.

Σήμερα ως μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ήταν υπεύθυνος του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και εδώ και τέσσερα χρόνια Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και είχε ιδιαίτερη προσφορά στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Ο σ. Νίκος γεννήθηκε στις Σέρρες. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1978 και απέκτησε τον τίτλο του Μαιευτήρα Γυναικολόγου το 1993 από την Β’ Πανεπ/κη Μ/Γ κλινική του ΑΠΘ, όπου εργάστηκε σαν Επιστημονικός συνεργάτης μέχρι το 2000. Το 2000 απέκτησε τον επιστημονικό τίτλο το Διδάκτορα της Ιατρικής.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμου Σερρών και Προέδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών εκπροσωπώντας τον ΣΥΝ.

Υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΝ το 1996 και του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2015.

Ο σ. Νίκος υπήρξε ένας εξαίρετος και αγαπητός σύντροφος, βαθιά ανθρωπιστής, αγωνιστής της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού, ήταν αγαπητός και αποδεκτός για το κοινωνικό του εργο, από την κοινωνία των Σερρών. Μέχρι και  την τελευταία στιγμή της ζωής του περιόδευε στα χωριά του Νομού, προσπαθώντας πείσει τους συμπολίτες μας να ακολουθούν αυστηρά τα πρωτοκόλλα υγείας ενάντια στον Covid-19 για την προστασία τους.

Καθοριστική ήταν η συμβουλή του στην αναδιοργάνωση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών για το νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών και η Ο.Μ Σερρών  ΣΥΡΙΖΑ της οποίας ήτανε μέλος,  πενθούν για τον άδικο χαμό του και εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη  του σύζυγό Τούλα Παπαποστόλου  και στα δυο παιδιά του Θάνο και Στέλλα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 27/11 στις Σέρρες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)