to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:17 | 21.06.2019

Πολιτική

Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη: Προσωπικοί οι λόγοι της απόφασής μου να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στις εκλογές

Δήλωση Έφης Γεωργοπούλου Σαλτάρη για τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές


Η Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη αναφέρει σε δήλωσή της:

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες, Σύντροφοι και Συντρόφισσες,

θέλω  να  γνωστοποιήσω ότι η απόφασή  να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στις  επικείμενες εθνικές εκλογές  εκπορεύεται από προσωπικούς λόγους, οι οποίοι είναι γνωστοί  σε πολλούς φίλους και συντρόφους και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν σεβαστοί. Παρόλα αυτά  συνεχίζω  να αγωνίζομαι για τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να βγει νικητής και σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση.
Είχα την μεγάλη τιμή να είμαι η πρώτη Βουλευτής της Αριστεράς στο Νομό Ηλείας και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου στις 2 εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2015. Σε αυτά τα επτά χρόνια της κοινοβουλευτικής  θητείας μου συνέβαλα αποφασιστικά είτε στην ανάδειξη είτε στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων του νομού, αλλά γενικότερα προβλημάτων πανελλήνιου χαρακτήρα. Επιπλέον επιδιώκοντας την νομιμότητα δεν δίστασα να έλθω σε σύγκρουση και με διαπλεκόμενα συμφέροντα.
Πιστεύω ότι με ταπεινότητα και μετριοφροσύνη, χωρίς να  υπόσχομαι φρούδες ελπίδες στάθηκα αρωγός  σε συλλογικά ή ατομικά προβλήματα συμπολιτών μου.  Ουδέποτε ήλθα σε συναλλαγή με τα ΜΜΕ του νομού.  Αντίθετα δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που συγκρούστηκα με ορισμένα εξ αυτών.  Ωστόσο θέλω να ευχαριστήσω εκείνα τα  ΜΜΕ και ακόμη περισσότερο τους δημοσιογράφους  που πρόβαλαν τις δραστηριότητές μου χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδείχθηκε από τον λαό, γι’ αυτόν πάλεψε να βελτιώσει την θέση του και σ’ αυτόν στηρίζεται  και σήμερα για τη νέα 4ετία. Οι πολιτικές της λιτότητας για τους πολλούς και τα προνόμια για τους λίγους αποδείχθηκε καταστροφική για τη χώρα μας.
Στις  επικείμενες εθνικές εκλογές δεν έχουμε απλώς την ΝΔ με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές της απέναντί μας. Απέναντί μας έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα συμφερόντων και ένα μπλοκ εξουσίας (πολιτικό, επιχειρηματικό, επικοινωνιακό) που θέλει να λεηλατήσει το κοινωνικό κράτος που με τόσους κόπους και θυσίες από τον ελληνικό λαό καταφέραμε να στήσουμε.  Η ψήφος μας σ’ αυτές τις εκλογές είναι πραγματικά ψήφος για τις ζωές μας.
Η ψήφος μας είναι το όπλο μας, καμία ψήφος χαμένη  !
Ευχαριστώ  και πάλι όλες και όλους για την αγάπη ,
την στήριξη και την εμπιστοσύνη  που  μου δείξατε
όλα αυτά τα χρόνια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)