to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:15 | 08.06.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Το έδειξε κι ο ΣΚΑΪ: Η πόρτα του γραφείου του Βαρβιτσιώτη έμεινε άθικτη! (βίντεο)

Θα ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες οι άνθρωποι που έγραψαν την ανακοίνωση της ΝΔ εναντίον του «105,5 Στο Κόκκινο»;


Άπαντες έγιναν σήμερα μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο η ΝΔ επιτέθηκε στον «105,5 Στο Κόκκινο». Με μια καταγέλαστη ανακοίνωση η «Πειραιώς» απέδωσε στον σταθμό -μεταξύ άλλων- «ιδεοληπτική παράνοια» (δείτε ΕΔΩ), λόγω ενός απολύτως τεκμηριωμένου ρεπορτάζ (δείτε το ΕΔΩ).

Ήρθε όμως η σειρά της εικόνας, να επιβεβαιώσει τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του σταθμού:

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, σε σχετικό αποψινό ρεπορτάζ του, έδειξε πλάνα από την πόρτα του γραφείου του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη, το οποίο -σύμφωνα με τη ΝΔ- δέχτηκε επίθεση.

Η πόρτα είναι άθικτη! Και φυσικά δεν πρόκειται περί θαύματος...


Επιβεβαίωση και για ΕΔΕ
Σαν να μην έφτανε η διάψευση της ΝΔ από τις εικόνες που έδειξε ο ΣΚΑΪ, ήρθε και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας πρόκειται να διενεργηθεί ΕΔΕ για τους πυροβολισμούς που έριξε ο φρουρός του βουλευτή της ΝΔ, ενόσω εκείνος βρισκόταν εκτός του κτιρίου.

Ειδικότερα το Υπουργείο ανέφερε:
«Για το συγκεκριμένο συμβάν διενεργείται αυτεπάγγελτα αυτοτελής ποινική διερεύνηση και ως εκ τούτου καθίσταται επιβεβλημένη και η διοικητική διερεύνηση των συνθηκών-παραμέτρων του περιστατικού. Διερεύνηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν ενέχει a priori το χαρακτήρα καταλογισμού τυχόν πειθαρχικών ευθυνών.

Στη Νέα Δημοκρατία θα μπορούσαν εύκολα να μάθουν ποια διαδικασία ακολουθείται σε τέτοια περιστατικά εάν απλώς ρωτούσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματός τους, που διετέλεσαν υπουργοί Δημόσιας Τάξης και στρατηγοί της Αστυνομίας. Αντ' αυτού, για άλλη μια φορά, έσπευσαν να καλλιεργήσουν εντυπώσεις και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη στην απέλπιδα προσπάθειά τους να κατηγορήσουν την Κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα, μέσω Δελτίου Τύπου η Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι:«ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα θα υποστεί ΕΔΕ, προφανώς γιατί η κυβέρνηση θα ήθελε από εκείνον να ρωτήσει προηγουμένως τους 30 ροπαλοφόρους τραμπούκους για το σκοπό της… επίσκεψής τους».
Τέτοια άγνοια, από το κόμμα που καθημερινά κομπορρημονεί ότι θα εφαρμόσει τους νόμους».


Η ΝΔ οφείλει μια συγγνώμη
Θα ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες οι άνθρωποι που έγραψαν την ανακοίνωση της ΝΔ εναντίον του «105,5 Στο Κόκκινο»; Ή θα καταγραφεί και αυτό το συμβάν στη σειρά των επεισοδίων σκόπιμης παραπληροφόρησης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)