to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ε, όχι και θύματα οι θύτες

Δεν γίνεται να παριστάνουν τα θύματα αυτοί που έβαλαν χθες στο στόχαστρό τους τον δικηγόρο και εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάση Καμπαγιάννη


Επειδή εσχάτως κάποια σιτιζόμενα από το Μαξίμου παπαγαλάκια έχουν κάνει καραμέλα τη λέξη στοχοποίηση και δεν διστάζουν να την κραυγάζουν δεξιά κι αριστερά και η λέξη κινδυνεύει να χάσει τη σημασία και τη βαρύτητά της, καλό είναι να θυμούνται ότι τόσο οι εντός όσο και οι συνδαιτυμόνες του κόμματος που έστησε την «Ομάδα Αλήθειας» καλό είναι να μην παριστάνουν τα θύματα. Καλό είναι να μην παριστάνουν τους θιγμένους όσοι τρέφονται και συντηρούνται από ένα σύστημα που έκανε επάγγελμα τη στοχοποίηση προκειμένου να διατηρήσει τα πολιτικά, επαγγελματικά και οικονομικά του κεκτημένα.

Δεν γίνεται λοιπόν να παριστάνουν τα θύματα αυτοί που έβαλαν χθες στο στόχαστρό τους τον δικηγόρο και εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής Θανάση Καμπαγιάννη. Δεν γίνεται να κραυγάζουν κάποιοι για στοχοποίηση την ώρα που η προπαγανδιστική «Ομάδα Αλήθειας» της Ν.Δ. και ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης βάζουν από κοινού στο στόχαστρό τους τον Θανάση Καμπαγιάννη για τις θέσεις που εξέφρασε σε άρθρο του για τον κρατούμενο απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Ο δικηγόρος που υπερασπίζεται τον Τσίπρα, μαζί με τον Ματζουράνη στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον μου τυγχάνει και δικηγόρος υπεράσπισης του Κουφοντίνα» έγραψε στο Τwitter ο εκδότης των Παραπολιτικών. «Το κόστος τού να μιλήσεις είναι να έρθεις αντιμέτωπος με τη στοχοποίηση, το ψέμα και τη συκοφαντία: από την ‘Ομάδα Αλήθειας’ και τα υπόγεια της δεξιάς πολυκατοικίας, τα Παραπολιτικά και τον εκδότη τους (που πλέον πρέπει να κοιτάξεις το παράθυρο για επαλήθευση αν σου πει ‘καλημέρα’) μέχρι τα ακροδεξιά τρολ στο Τwitter και μετά όπου πάει» απάντησε ο Θανάσης Καμπαγιάννης αναδεικνύοντας τις μεθόδους που μετέρχονται οι θύτες που εσχάτως επιχειρούν να βγουν κι από πάνω παριστάνοντας τα θύματα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)