to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:05 | 06.02.2019

Αυτοδιοίκηση

Ε. Κυπριανίδου: Διπλή στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο μεγάλο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 2,3 εκατ. ευρώ την προμήθεια σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού


Την αποφασιστικότητα της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να στηρίξει τη δημόσια υγεία, ως πυλώνα της κοινωνικής της πολιτικής, επαναβεβαίωσε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδου, μιλώντας σε εκδήλωση του Νοσοκομείου «Αγ. Σάββας» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 2,3 εκατ. ευρώ την προμήθεια σύγχρονου ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο ενώ εξαιρετικής σημασίας κίνηση αποτελεί, όπως τόνισε η κ. Κυπριανίδου, η εκκίνηση της διαδικασίας αποκατάστασης του γειτονικού ιστορικού συγκροτήματος των Προσφυγικών, δεδομένου ότι ο βασικός σχεδιασμός προβλέπει ότι ένα μέρος των διαμερισμάτων των προσφυγικών πολυκατοικιών θα διατεθούν ως κοινωνική κατοικία στους συνοδούς των ασθενών που νοσηλεύονται στον «Άγιο Σάββα».

«Στεκόμαστε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη στην συντονισμένη προσπάθεια εργαζομένων και ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου να προσφέρουν με κόπο και αφοσίωση τη μέγιστη δυνατή ανακούφιση στους πάσχοντες συμπολίτες μας.

»Γι’ αυτό ακριβώς η σημερινή περιφερειακή αρχή είναι από την αρχή αρωγός σε αυτή την επίπονη προσπάθεια, προσφέροντας αφενός σημαντική οικονομική ενίσχυση και συμβάλλοντας αφετέρου, όπως ήταν και η αρχική μας δέσμευση, στο σχεδιασμό που προβλέπει να διατεθούν κάποια από τα διαμερίσματα των προσφυγικών πολυκατοικιών στους συνοδούς των ασθενών του “Αγίου Σάββα”, για να μπορούν να στηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγαπημένους τους», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Ερμίνα Κυπριανίδου.


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)