to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:39 | 05.09.2021

Πολιτική

Έκανε «λάθος»: Η ΝΔ καλύπτει τη χυδαιότητα Καλλιάνου αντί να τον διαγράψει!

Καλυμμένη από τη «διευκρινιστική ανάρτηση» του Γ. Καλλιάνου δηλώνει η Πειραιώς, απαντώντας σε δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος νωρίτερα ζήτησε εκ νέου τη διαγραφή του «γαλάζιου» βουλευτή - ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν»


Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Απαντώντας σε δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (5/9) ο οποίος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα για την σιωπή του, η Πειραιώς δήλωσε ότι μένει ικανοποιημένη από τη διευκρινιστική ανάρτηση του Καλλιάνου. Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω βουλευτής ισχυρίστηκε πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη του Ολυμπιακού, Ρ. Σεμέδο.

Μετά τις αντιδράσεις, οι οποίες παραμένουν σφοδρές στοδιαδίκτυο για τον εμετικό χαρακτήρα της ανάρτησης του βουλευτή, ο Γιάννης Καλλιάνος αναγκάστηκε να την «κατεβάσει» και να ανασκευάσει μερικώς όσα έγραψε.

Δεν τρέχει τίποτα...

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι' αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ, το μεσημέρι της Κυριακής. 

Επίσης, «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά

«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη - Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν.», απάντησε η Κουμουνδούρου στηλιτεύοντας τη στάση της ΝΔ.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, αναρωτήθηκε δηκτικά γιατί επικρατεί σιωπή 2 ημερών από το κυβερνών κόμμα σχετικά με το θέμα, και κάλεσε τον Κυρ. Μητσοτάκη να διαγράφει άμεσα τον Καλλιάνο:

Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού.​

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)