to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Δύο γάιδαροι μαλώνανε

Δύο σχόλια για τους λόγους και τα έργα των υποψήφιων Δημάρχων, Α. Σπηλιωτόπουλου και Γ. Καμίνη.


Γ. Καμίνης

Παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη του Δημάρχου κ. Καμίνη:

«…Επειδή με λένε καλό μαθητή» του μνημονίου. Μπορούν να μας πουν τι λέει αυτό; Ποιος Δήμαρχος ήταν κακός μαθητής και τι έκανε;(!!) Δηλαδή αυτομάτως όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την  διαθεσιμότητα και παρότι αντιδράσαμε και συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, υπήρξαν δήμαρχοι που τι έκαναν; Τι εννοούν ότι στήριξα τις ομαδικές απολύσεις; Τι εννοούν «μάχες» τις μάχες που έδωσαν άλλοι αγωνισταράδες δήμαρχοι που έκλεισαν δήμους; Νόμος είναι και όταν θέτει σε διαθεσιμότητα ανθρώπους, θα διαμαρτυρηθείς, θα διαμαρτυρηθείς, θα διαμαρτυρηθείς και από κει και πέρα, δεν υπάρχουν πολλά που να μπορείς να κάνεις….»

Νομίζω ότι πρόκειται για την πιο αυθεντική μαρτυρία που εξηγεί με σαφήνεια το γιατί δεν κάνει για Δήμαρχος μιας τόσο μεγάλης πόλης ο κ. Καμίνης…

Νόμος είναι! Τι μπορείς να κάνεις απέναντι στο νόμο; Δηλαδή απέναντι στην εξουσία; Ένας σοβαρός Δήμαρχος μπορεί μόνο να διαμαρτυρηθεί. Οι άλλοι που κλείνουν δήμους δεν είναι τίποτε άλλο από «…αγωνισταράδες…»

Α. Σπηλιωτόπουλος

Κόλλησε η βελόνα του επίσημου υποψηφίου της ΝΔ στην Αθήνα, κ. Σπηλιωτόπουλου.

Πού κόλλησε; Στην αφισορύπανση του Γαβριήλ που γέμισε την Αθήνα με αφίσες για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του σχήματος που ο ίδιος ηγείται.

Νόμισε ότι έτσι εξασφαλίζει διπλή επίθεση: στον απερχόμενο Δήμαρχο που κατηγορείται ότι είναι ανεκτικός στις αφίσες και στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη που του αποδίδει έλλειψη ευαισθησίας(!).

Ως εδώ καλά.  Ο κ. Άρης όμως – οπαδός της «μηδενικής ανοχής» και θαυμαστής του Τζουλιάνι – προχώρησε ένα βήμα παρακάτω: έβαλε «δικούς» του να κατεβάζουν τις αφίσες του Γ. Σακελλαρίδη, υποκαθιστώντας τις δημοτικές υπηρεσίες.

Δεν γνωρίζουμε που το πάει ο κ. Άρης. Πάντως τα παιχνίδια με το κατέβασμα αφισών και τις «παραδημοτικές» ομάδες που σκίζουν «εθελοντικά» τις αφίσες του αντιπάλου, δεν είναι καθόλου αθώα. Και μπορεί να αποβούν επικίνδυνα….

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)