to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:30 | 18.04.2013

Κοινωνία

Δύο εταιρίες διακόπτουν τη συνεργασία τους με τη "Βαγγελάτος Α.Ε"

Ξεκίνησε η άρση συνεργασίας μεγάλων εταιριών με τη "Βαγγελάτος ΑΕ"


METRO Α.Ε.Β.Ε  

Αγαπητή κύρια,

Ενημερωθήκαμε για τα δυσάρεστα γεγονότα στη Μανωλάδα, όπως όλοι από τα ΜΜΕ και με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις σχετικές έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της αλήθειας.

Ως Ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται χρόνια με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, καταδικάζουμε κάθε είδους πρακτικές βίας και εκμετάλλευσης προς κάθε κατεύθυνση και εκφράζουμε την έντονη αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα συνέβησαν.

Βασική Αρχή μας είναι να επιλέγουμε τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας με γνώμονα όχι μόνο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και το ηθικό και κοινωνικό τους ανάστημα. Αυτήν την αρχή μας θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα και σε αυτήν την περίπτωση.

Παρακολουθούμε προσεκτικά και περιμένουμε τις ανακοινώσεις και τα συμπεράσματα των ερευνών των αρχών για το θέμα, ωστόσο για λόγους αρχής, διακόπτουμε άμεσα τη συνεργασία με τον εν λόγω προμηθευτή έως ότου εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Φιλικά,

AB Βασιλόπουλος

Αγαπητή κυρία

Αρχικά θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν συνεργαζόμαστε με τον συγκεκριμένο παραγωγό για την προμήθεια φράουλας. Είναι όμως μέχρι σήμερα προμηθευτής μας σε μπανάνες.

Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα Ηλείας και ακολουθώντας την αυστηρή πολιτική μας απέναντι στους προμηθευτές μας, διακόπτουμε άμεσα, όποια συνεργασία με τον συγκεκριμένο παραγωγό έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την υπόθεση με την υψηλή αίσθηση ευθύνης που απορρέει από τις αρχές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Με εκτίμηση

Πηγή: http://bloodstrawberries.wordpress.com/

* * *

Ενημέρωση, 19/4:  Makro: Ούτε εμείς συνεργαζόμαστε με τη «Βαγγελάτος Α.Ε.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)