to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:58 | 17.11.2015

Αθλητισμός

Δυνατός φιλικός στην Τουρκία απόψε για την Εθνική Ελλάδας παρουσία Τσίπρα και Νταβούτογλου

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε σε δυνατό φιλικό αγώνα την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15), στο δεύτερο παιχνίδι με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της - Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από κοινού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου


Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε σε δυνατό φιλικό αγώνα την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (20:15), στο δεύτερο παιχνίδι με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της. Το πρώτο, πάντως, υπήρξε αποκαρδιωτικό, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρουσιάζοντας χείριστο αγωνιστικό πρόσωπο και όλες τις παθογένειες που το διέκριναν στη διάρκεια των προκριματικών στο Euro 2016 κατόρθωσε, μετά τις δύο ήττες από τα Νησιά Φερόε, να χάσει και από το... Λιχτενστάιν.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από κοινού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου. Οι δύο πρωθυπουργοί θα μεταβούν από κοινού στο γήπεδο.

Ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα, διετέλεσε και προπονητής της τουρκικής Γαλατάσαραϊ, ελπίζει απόψε ότι το όνομα και η δυναμική του αντιπάλου θα δώσουν ένα κίνητρο στους διεθνείς, που στον προηγούμενο αγώνα εναντίον του Λιχτενστάιν «φώναζαν» με την απόδοσή τους ότι κάνουν αγγαρεία.

Στον αγώνα του «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» ο εκλέκτορας της Εθνικής ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα όσο και στο σύστημα, αφού επαναφέρει τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε μια δοκιμασμένη από τον Ότο Ρεχάγκελ συνταγή για την ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Οι τρεις στόπερ, λοιπόν, θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Παπαδόπουλος, με τερματοφύλακα τον Καρνέζη και στις πτέρυγες τους ΤοροσίδηΧολέμπας. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σάμαρης, Τζιόλης, μεσοεπιθετικοί οι ΦορτούνηςΝίνης και σέντερ φορ ο Μήτρογλου, με πιθανότητες ωστόσο να έχουν για να ξεκινήσουν και οι ΑθανασιάδηςΓιάννου.

(με πληροφορίες από naftemporiki.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)