to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:21 | 25.05.2019

Αυτοδιοίκηση

Δύναμη Ζωής: Ο κ. Πατούλης έχει υποχρέωση να πάρει θέση για το χθεσινό συμβάν στα Καμίνια

«Σήμερα, 25 Μαΐου 2019, έχει ήδη περάσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο που στα Καμίνια, φασίστες μπράβοι και τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου εναντίον της Περιφερειάρχου Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού μας Ρένας Δούρου και ο κ. Πατούλης εξακολουθεί και τηρεί σιγή ασυρμάτου»


Αναφορικά με την άρνηση του κ. Πατούλη να καταδικάσει το χθεσινό συμβάν στα Καμίνια, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας, κάνει την παρακάτω γραπτή δήλωση:

 
«Στις 11 Μαΐου 2019, όταν ο κ. Πατούλης κατήγγειλε βανδαλισμό σε εκλογικό περίπτερό του, εμείς ως ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ είχαμε βγει μέσα σε είκοσι λεπτά και είχαμε καταδικάσει απερίφραστα την ενέργεια και τους δράστες.
 
Σήμερα, 25 Μαΐου 2019, έχει ήδη περάσει ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο που στα Καμίνια, φασίστες μπράβοι και τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου εναντίον της Περιφερειάρχου Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού μας Ρένας Δούρου και ο κ. Πατούλης εξακολουθεί και τηρεί σιγή ασυρμάτου.
 
Εμείς στη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ, ως δημοκράτες πολίτες και δημοκράτες πολιτικοί, σιχαινόμαστε τη βία και την καταδικάζουμε. Και αν στόχος της βίας είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος, τότε καταδικάζουμε δύο φορές.
 
Ο κ. Πατούλης γιατί σιωπά;

Η απάντηση είναι ότι όχι μόνο ανέχεται τη βία εναντίον των δικών του πολιτικών αντιπάλων.

Αλλά την υιοθετεί και την προβάλλει!
 
Καθόλου τυχαίο ότι μόλις μισή ώρα από το χθεσινό συμβάν στα Καμίνια, υποψήφιος του κ. Πατούλη στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά ανάρτησε σε τοπικό σάιτ το οποίο διατηρεί "αφιέρωμα" στο συμβάν, όπου γίνεται κανονικός ξεπλένης των νεοναζί βαφτίζοντάς τους "οργισμένο κόσμο", προσθέτοντας μάλιστα και ανάλογη επιχειρηματολογία για το δήθεν ορθό και δίκαιο -όπως τουλάχιστον περιγράφει τα πράγματα- της φασιστικής επίθεσης. Προσθέτει μάλιστα και αρκετή σάλτσα από νεοδημοκρατικά fake news γράφοντας ότι η Περιφερειάρχης τάχα … “φυγαδεύτηκε”, ενώ η αλήθεια είναι ότι η γενική συμπεριφορά των κατοίκων των Καμινίων έναντι της Ρένας Δούρου ήταν θετική, παραινετική, χαρούμενη και σε αρκετές περιπτώσεις ενθουσιώδης.
 
Καθόλου τυχαίο επίσης ότι στο ψηφοδέλτιό του και πάλι στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά ο κ. Πατούλης έχει υποψήφιο για τον οποίο σε έρευνά του για τη Χρυσή Αυγή το περιοδικό BHMAgazino της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" (6 Οκτωβρίου 2013) αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος είχε διαφοροποιηθεί από ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη σε ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής για εκδήλωσή της για διανομή τροφίμων και αγαθών "μόνο για Έλληνες" και μάλιστα, ενίσχυε -σύμφωνα πάντα με την έρευνα του ΒΗΜΑgazino ως έμπορος αυτές τις δράσεις. Ο ..."κύριος" αυτός είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό της ΝΔ.
 
Τις υπόγειες διαδρομές και διασυνδέσεις της Χ.Α. με τη Ν.Δ. και αντίστροφα, τις γνωρίζουμε λίγο-πολύ όλοι. Οι Πειραιώτες ακόμη περισσότερο.

Ο κ. Πατούλης, μετά ειδικά τη χθεσινή αθλιότητα των μπράβων και τραμπούκων ης Χ.Α., γιατί στέκεται θεατής;

Ή μήπως, όχι απλώς ως θεατής;
 
Κύριε Πατούλη οφείλετε να πάρετε θέση. Όμως μάλλον θα το αποφύγετε και θα γίνετε και πάλι λαγός. Προσέξτε όμως γιατί ειδικά στον Πειραιά, οι λαγοί που δεν παίρνουν θέση για τους νεοναζί και τη φασιστική τους βία και παριστάνουν τους τάχα ανήξερους και οι Λαγοί σαν τον γνωστό και περιώνυμο, είναι πολιτικά πρωτοξάδελφα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)