to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:34 | 01.07.2021

πηγή: Tvxs.gr

Πολιτική

Το δράμα Πικάσο και η κωμωδία του Επιτελικού Δελφιναρίου

Αν επετεύχθη κάτι με την πτώση του πίνακα του Πικάσο μπροστά στους στημένους προβολείς των ΜΜΕ, ήταν η απομυθοποίηση των κακοστημένων σώου, που σκηνοθετούν με κάθε ευκαιρία οι εντολείς του επιτελικού κράτους.


Με το ίδιο του το δράμα, ένας Πικάσο πήρε εκδίκηση για την οπερέτα μπροστά στον αρχιφύλακα της ασφάλειάς μας και την νυχτοφύλακα της ατέλειωτης νύχτας του ελληνικού πολιτισμού.

Με την δική του πτώση, ο Πικάσο πήρε εκδίκηση για την τσιμεντόστρωση της Ακρόπολης, για την ταλαιπωρία των αρχαίων στο Μετρό Θεσσαλονίκης και για την καρότσα του ελληνικού τραγουδιού στους έρημους δρόμους της Αθήνας, που ήχησε σαν παρατεταμένο μοιρολόι για το δράμα των καλλιτεχνών μέσα στην καραντίνα. Για το σώου με την θριαμβευτική μεταφορά του πιλότου με ελικόπτερο από την Αλόννησο. Μόνο γύρους πάνω από το Μαξίμου δεν έκανε το ελικόπτερο, από την στιγμή που ο Γεωργιανός δεν ομολόγησε και ο πραγματικό δράστης, που έδωσε το δικό του σώου για εβδομάδες, συνελήφθη. Έπεσε λοιπόν από τον τοίχο ο Πικάσο και ο παρών σύμβουλος έσπευσε να τον συλλάβει υπό τα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα των Μέσων Ενημέρωσης.

Ποιος μίστερ Μπιν και ποιος Λουί ντε Φινές. Μέχρι και το ΙΚΕΑ τους πήρε στο ψιλό. Οι faux σώουμεν της πολιτικής είναι φυσικό να μεταχειρισθούν τον Πικάσο σαν έναν πλαστό πίνακα που βρήκαν τυχαία στο Μοναστηράκι. Μόνο το ταβάνι του προσφάτως ανακαινισμένου από το επιτελικό συμπεθεριό του Μαξίμου, παραμένει στην θέση του, μετά από τόσα κακόγουστα σώου. Ο Μωυσής επί της γης και άσε τον Νταν Μπράουν να αναζητεί τον κώδικα Ντα Βίντσι. Το Επιτελικό Δελφινάριο κόβει αβέρτα εισιτήρια (στις δημοσκοπήσεις) και ο Μάρκος Σεφερλής βρήκε τον μπελά του στον ανταγωνισμό.

Όποιος διαφωνεί, θα έχει την τύχη των επαγγελματιών της εστίασης. Θα χρεωκοπεί και θα παραδίνει τα κλειδιά στον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος με την σειρά του θα τα δίνει στον Μεγάλο Κλειδοκράτορα, σε μια τελετή που θα ζήλευε και ο Ντιόρ.

* Ο Γιώργος Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)