to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:04 | 11.06.2018

Κοινωνία

Διοικήτρια Ευαγγελισμού: Εντός των ημερών η αποκατάσταση της βλάβης στον στεφανιογράφο

Απαντώντας σε δημοσιεύματα «που αδικούν κατάφωρα το νοσοκομείο», η διοικήτρια τονίζει: «Πράγματι παρουσιάστηκε πρόβλημα στον έναν από τους δύο στεφανιογράφους (ο οποίος λειτουργεί από το 2004). Η βλάβη αποδείχτηκε πολύ μεγάλης έκτασης και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των τεχνικών, η οριστική παράδοση προβλέπεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών (ενδεχομένως και αύριο)».


;Oπως τονίζει η Νάγια Μητσάκη σε επιστολή της:

«Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» η ναυαρχίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας ήταν, είναι και παραμένει στην κορυφή της παροχής υπηρεσιών υγείας με προηγμένη  ιατρική τεχνολογία  σε πολλούς τομείς.

Το υψηλό επίπεδο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού καθημερινά αντιμετωπίζει την όποια δυσκολία προκύπτει, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των προσερχόμενων ασθενών, σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες.  

Πληθώρα δημοσιευμάτων πρόσφατα αδικούν κατάφορα τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!

Πράγματι παρουσιάστηκε πρόβλημα στον έναν από τους δύο στεφανιογράφους (ο οποίος λειτουργεί από το 2004). Η βλάβη αποδείχτηκε πολύ μεγάλης έκτασης και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των τεχνικών, η οριστική παράδοση προβλέπεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών (ενδεχομένως και αύριο).

Πρέπει να σας κάνω γνωστό ότι από την αρχή του έτους η αντιπρόσωπος εταιρεία μας έχει γνωστοποιήσει τη δυσκολία εξεύρεσης ανταλλακτικών. Ο άλλος στεφανιογράφος που υπάρχει στο Νοσοκομείο είναι πλέον των είκοσι ετών και δύναται με ασφάλεια να εκτελούνται σε αυτόν μόνο απλές στεφανιογραφίες.

Η Διοίκηση έχοντας εντάξει στον επενδυτικό της σχεδιασμό το θέμα των στεφανιογράφων, εξασφάλισε από τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν λόγω χρηστής διαχείρισης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο, την προμήθεια ενός στεφανιογράφου που βρίσκεται στην φάση της συμβασιοποίησης. 

Επίσης μεταξύ άλλων μηχανημάτων ύψους 6.000.000 ευρώ που η Περιφέρεια Αττικής μας χορηγεί, έχει ενταχθεί άλλος ένας στεφανιογράφος υψηλών προδιαγραφών.

Τέλος οφείλω να σημειώσω ότι τόσο με  την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας μέσω Προγραμμάτων Δημοσίων Επενδύσεων, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΣΠΑ, όσο και με τις μεγάλες και αξιόλογες δωρεές της «Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας», του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» και λοιπών ιδιωτών, ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ εντός των προσεχών μηνών θα έχει αλλάξει μορφή και θα συνεχίσει να είναι πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες της Υγείας, άκρως ανταγωνιστικός όχι μόνο του Δημοσίου αλλά και του Ιδιωτικού Τομέα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)