to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:07 | 10.11.2022

Πολιτική

Διοίκηση Πατούλη: Η απουσία από τα περιφερειακά συμβούλια που έγινε... συνήθεια

«Για αυτή τη συσκότιση των δημοκρατικών διαδικασιών, η ευθύνη όχι απέναντι στην Αντιπολίτευση που είναι παρούσα αλλά απέναντι στους πολίτες της Αττικής, βαραίνει τον κ. Πατούλη και την πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση Μητσοτάκη», υπογραμμίζει η «Δύναμη Ζωής»


«Κανονικότητα» πλέον η απαξίωση του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη Διοίκηση Πατούλη», καταγέλλει η παράταξη «Δύναμη Ζωής».

Για ακόμα μία φορά απόντες ο Πατούλης και οι Περιφερειακοί του Σύμβουλοι από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου «στο πλαίσιο της συστηματικής απαξίωσης των δημοκρατικών διαδικασιών και των συνεδριάσεων του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας Αττικής», όπως αναφέρει η «Δύναμη Ζωής».

Η κατα συρροή απαξίωση, φυσικά, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αρωγή των «ακροδεξιών εξαπτέρυγων», προκειμένου να εξασφαλίζεται η πλειοψηφία και να μπορεί η αρχή του Πατούλη να λαμβάνει αποφάσεις. 

«Οι Σύμβουλοι της Διοικούσας Παράταξης λάμπουν δια της φυσικής τους απουσίας και με το άλλοθι της “υβριδικής” συνεδρίασης, παρακολουθούν πίσω από τις ανοικτές ή κλειστές τους οθόνες», τονίζει η αντιπολιτευτική παράταξη στην ανακοίνωσή της για να συνεχίσει:

Φευ. Για τον κ. Πατούλη, η... υβριδική Δημοκρατία δεν είναι Δημοκρατία αλλά κατάχρηση μιας έκτακτης συνθήκης που έχει πάψει να ισχύει, δεν εφαρμόζεται σε καμία Περιφέρεια και αποτελεί παρωδία συνεδρίασης.

Ο Πατούλης αγνοεί την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες της Αττικής, απαξιώνοντας τις δημοκρατικές διαδικασίες της περιφέρειας Αττικής, γεγονός που «βαραίνει τον κ. Πατούλη και την πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Επιδεικτικά απόντες και απούσες οι Περιφερειακοί / ές Σύμβουλοι της Διοίκησης Πατούλη από τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο πλαίσιο της συστηματικής απαξίωσης των δημοκρατικών διαδικασιών και των συνεδριάσεων του αντιπροσωπευτικού συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας Αττικής. Φυσικά πάντα με τη συνδρομή των ακροδεξιών εξαπτέρυγων, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η πλειοψηφία για τη λήψη των αποφάσεων.

Οι Σύμβουλοι της Διοικούσας Παράταξης λάμπουν δια της φυσικής τους απουσίας και με το άλλοθι της “υβριδικής” συνεδρίασης, παρακολουθούν πίσω από τις ανοικτές ή κλειστές τους οθόνες.

Φευ. Για τον κ. Πατούλη, η... υβριδική Δημοκρατία δεν είναι Δημοκρατία αλλά κατάχρηση μιας έκτακτης συνθήκης που έχει πάψει να ισχύει, δεν εφαρμόζεται σε καμία Περιφέρεια και αποτελεί παρωδία συνεδρίασης.

Για αυτή τη συσκότιση των δημοκρατικών διαδικασιών, η ευθύνη όχι απέναντι στην Αντιπολίτευση που είναι παρούσα αλλά απέναντι στους πολίτες της Αττικής, βαραίνει τον κ. Πατούλη και την πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση Μητσοτάκη»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)