to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:25 | 06.07.2018

Πολιτική

Dinner και συμπάθεια

Από την περασμένη Κυριακή που είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία για τη σχέση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Φρουζή της Novartis, τα κανάλια τήρησαν (όπως άλλωστε και η αξιωματική αντιπολίτευση) σιγή ιχθύος. Σήμερα έγινε το θαύμα! «Ποινικοποιούν τις κοινωνικές επαφές μου», είπε μέσω των δικηγόρων του ο κ.Φρουζής και τα κανάλια θυμήθηκαν αναπάντεχα την ύπαρξή του! Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης το Μακεδονικό, η στάση της Τουρκίας στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η περιπέτεια των παιδιών σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Η ΕΕ οφείλει να εντείνει τις πιέσεις προς τις τουρκικές αρχές για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών»

«Η ΕΕ οφείλει να εντείνει τις πιέσεις προς τις τουρκικές αρχές για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών. Περιπολούσαν φυλάσσοντας ευρωπαϊκά σύνορα. Το ανατολίτικο παζάρι που ζητά η Άγκυρα, είναι πρόκληση και απαράδεκτο». (αναλυτικά)


 

Στη Βουλή ο «Κλεισθένης Ι»: Αντιπαράθεση για την κατάτμηση της Β' Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής

Η τροπολογία για την κατάτμηση της Β΄ Αθήνας και της Περιφέρειας Αττικής, και η διάταξη για την καθιέρωση της απλής αναλογικής στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα Κλεισθένης». (αναλυτικά)


 

Ζ. Ζάεφ στην ΕΡΤ: Εμείς δεν είμαστε κομμάτι της ελληνιστικής ιστορίας της Μακεδονίας

Μήνυμα φιλίας έστειλε στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μέσω συνέντευξής του στην ΕΡΤ. και υποστήριξε πως θα ήταν πιο εύκολο για την Ελλάδα και για τη χώρα του αν το έλυναν το '92, το '93 ή το 1994 το ζήτημα.


 

Ανοίγει ο κύκλος της εμβληματικής ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 330 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)


 

«Δεν μπορεί να βλέπουμε 13 φορές τη μέρα Ερντογάν και μία Ελλάδα»

«Ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός δεν χάνει την ευκαιρία να μας προβάλλει τον κ. Ερντογάν, πολύ περισσότερο απ' ό,τι προβάλλει τις θέσεις της Ελλάδας. Κάποιες φορές τα όρια ξεπερνιούνται. Δεν είναι καιροί ορισμένοι να παίζουν τέτοιου είδους παιχνίδια». (αναλυτικά)


 

«Αυτά που είδαμε με την ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο δεν τα έχουμε ξαναδεί»

Επίτροπος να λέει ψεύτη αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτίθεται σε επίτροπο, αξιωματική και ήσσων αντιπολίτευση χώρας να είναι αντίθετοι με όλο το πολιτικό φάσμα του ευρωκοινοβουλίου, αυτά δεν τα έχουμε ξαναδεί, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη. (αναλυτικά)


 

Χρηματοδότηση από 30.000-150.000 ευρώ σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες κοινωνικές επιχειρήσεις

Εγκαίνια για την Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.), που διοργανώνει στην Πάτρα το Υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. (αναλυτικά)


 

Μείωση του εμπορικού ελλείμματος κατά 15,2% στο α' πεντάμηνο του 2018

Νέα αύξηση σε διψήφια ποσοστά παρουσίασαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Μάιο εφέτος, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την κατά πολύ μικρότερη αύξηση της αξίας των εισαγωγών, να καταγραφεί μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας κατά 15,8%. Έτσι, στο τέλος του α' πενταμήνου το εμπορικό έλλειμμα είναι μειωμένο κατά 15,2%. (αναλυτικά)


 

3+2 παρεμβάσεις για τους δήμους

Οι χρηματοδοτικές και θεσμικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των Δήμων και την υλοποίηση των αναγκαίων υποδομών βρέθηκαν στον επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, με τους Δημάρχους της Π.Ε. Τρικάλων, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην περιοχή. (αναλυτικά)


 

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα για το 2018

Τι ορίζει η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ. (αναλυτικά)


 

Οι γραφικοί επτά... και οι 250 μέσα στην αίθουσα

Η έγκριτη και κάθε άλλο παρά ακραία διαχρονικά «Καθημερινή» αναδημοσίευσε από σάιτ της Αργολίδας την είδηση ότι «υποδέχθηκαν τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο με αποδοκιμασίες και συνθήματα για το Μακεδονικό». (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)