to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:37 | 16.11.2017

Κοινωνία

Δημοτικοί σύμβουλοι-μέλη της ΛΑΕ «μπλόκαραν» τον προϋπολογισμό του δήμου Χαλανδρίου: Τα «συγχαρητήρια» του Σ. Ρούσσου στο facebook

«Κανένα έργο και καμία προμήθεια δεν θα μπορεί να εκτελεστεί στην πόλη την επόμενη χρονιά», αναφέρει ο δήμαρχος Χαλανδρίου εξαπολύοντας πυρά στους, ανεξάρτητους πλέον, δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι προέρχονται από την «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου»


Πυρά εξαπολύει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος εναντίον των πρώην δημοτικών συμβούλων της  «Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου», οι οποίοι έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και την Τετάρτη «σε αγαστή συνεργασία με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (εκτός των κ.κ. Λαδόπουλου, Ανδριανάκη, Πανταζή και Βαρδουλάκη), κατάφεραν να μην ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του δήμου»

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Χαλανδρίου στο facebook, οι συνέπειες της στάσης τους αυτής θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές:

«Πολλά συγχαρητήρια στους τέως συντρόφους, μέλη της ΛΑΕ, που αποχώρησαν από την Αντίσταση (σ.σ.: τη δημοτική παράταξη «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου», η οποία διοικεί τον δήμο Χαλανδρίου). Απόψε σε αγαστή συνεργασία με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (εκτός των κ.κ. Λαδόπουλου, Ανδριανάκη, Πανταζή και Βαρδουλάκη), κατάφεραν να μην ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα και ο προυπολογισμός του δήμου.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα έργο και καμία προμήθεια δεν θα μπορεί να εκτελεστεί στην πόλη την επόμενη χρονιά. Κινδυνεύουν να χαθούν για την πόλη, χρηματοδοτήσεις ύψους 11.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια για όμβρια,πλατείες στο Πάτημα, ακίνητο Σαχάλα,απαλλοτρίωση Δουζένη,ασφαλτοστρώσεις κλπ.Μπλοκάρονται όλες οι μελέτες για το νέο δημαρχείο,την αξιοποίηση του Νομισματοκοπείου,το νέο αμαξοστάσιο της καθαριότητας,την ρεματιά,την αξιοποίηση του ακίνητου Ζερβού,τα πεζοδρόμια κλπ.

Οι χρηματοδοτήσεις στα σχολεία.1.200.000 ευρώ και στο κοινωνικό παντοπωλείο 240.000 ευρώ.Το έργο ανάπλασης της Αγίας Παρασκευής και της Ηρώων Πολυτεχνείου.Επίσης σημαίνει ότι όλες οι μειώσεις των δημοτικών τελών σε κατοικίες και επιχειρήσεις που εισηγήθηκε η διοίκηση δεν μπορούν να εφαρμοστούν ενώ δεν μπορεί να δοθεί η αύξηση κατά 80%των επιδομάτων ένδειας στους πιό αδύναμους συμπολίτες μας από 60.000 σε 100.000 ευρώ.

Το χειρότερο από όλα:Χωρίς εγκεκριμένο προυπολογισμό δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν οι 127 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα που ειχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο μετά τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων.

Οι συνέπειες στην ζωή των οικογενειών των εργαζομένων, αλλά και στην πόλη θα είναι τραγικές.Μπράβο παιδιά τον καταστρέψατε τον καπιταλισμό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)