to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:50 | 10.02.2019

Πολιτική

Δημοσκοπήσεις - «μαύρα μαντάτα» για τη φενάκη Μητσοτάκη

Σύμφωνα με τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων παρατηρείται κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση δείχνει να κερδίζει πόντους από την αύξηση του κατώτατου µισθού και την πρόσφατη έξοδο στις αγορές.


«Κύριε Μητσοτάκη, κοιτάξτε, στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας, διότι όλος ο ελληνικός λαός θα κατανοήσει ότι αυτό το σχήμα που είχατε στήσει τρία χρόνια τώρα, με ψευδείς μετρήσεις, που ποτέ δεν πέσανε μέσα, με τα μέσα ενημέρωσης που σας στηρίζουν, ήταν μια φενάκη, την οποία εσείς στήσατε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα στην ελληνική κοινωνία.

Και την επομένη των ευρωπαϊκών εκλογών και στον δρόμο προς τις κάλπες, που θα έρθουν στο τέλος της τετραετίας, μάλλον εσείς, την ακριβώς επόμενη ημέρα, θα έχετε το μεγάλο πρόβλημα, να εξηγήσετε και στον ελληνικό λαό, αλλά και στο κόμμα σας γιατί αυτά τα ποσοστά, γιατί αυτή η αποτυχία, γιατί διαψεύσατε τις υψηλές προσδοκίες που είχατε δημιουργήσει. Έχετε αυτοπαγιδευτεί. Θα πέσετε μέσα στην παγίδα σας για άλλη μια φορά», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Βουλή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών την Παρασκευή.

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων επιβεβαιώνουν τον πρωθυπουργό

Μετά τη δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», στην οποία καταγράφεται μείωση της διαφοράς στο 5,5%, μια ακόμη δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της ΚΑΠΑ Research για το "Έθνος της Κυριακής" δείχνει κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στις 4,1 μονάδες. 

Επίσης και στις δύο δημοσκοπήσεις μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας όσον αφορά τα κοινωνικά μέτρα της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση δείχνει να κερδίζει πόντους από την αύξηση του κατώτατου µισθού και την πρόσφατη έξοδο στις αγορές.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)