to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:35 | 17.03.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Δημήτρης Τσίπρας: Συκοφαντίες Γεωργιάδη, ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία

«Ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία, ουδέποτε υπήρξε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ευνοήσει προσωπική μου υπόθεση» τονίζει ο Δημήτρης Τσίπρας


Απάντηση στους συκοφαντικούς ισχυρισμούς από τον Άδωνι Γεωργιάδη δίνει ο Δημήτρης Τσίπρας, αδερφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε καταδικάστηκα αλλά απαλλάχθηκα από το δικαστήριο» τονίζει ο Δημήτρης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook.

«Επειδή λοιπόν ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία, όπως ψευδώς ανέφερε στη Βουλή ο κος Γεωργιάδης και επειδή ουδέποτε υπήρξε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ευνοήσει προσωπική μου υπόθεση, καλώ τον κ. Γεωργιάδη να διορθώσει τα όσα συκοφαντικά για το πρόσωπό μου, θέλω να πιστεύω από άγνοια, ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Τσίπρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Τσίπρα

Με έκπληξη άκουσα σήμερα στη Βουλή τον κο Γεωργιάδη να αναφέρει ότι δήθεν καταδικάστηκα για πλαστογραφία και ότι δήθεν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε με νόμο να με απαλλάξει.

Με το πολιτικό σκέλος της αντιπαράθεσης δε θα ασχοληθώ. Δεν είναι δουλειά μου.

Αλλά όταν η αντιπαράθεση ξεπερνά τα πολιτικά όρια και αγγίζει τα όρια της προσωπικής στοχοποίησης, όχι ως αδελφός του πρώην πρωθυπουργού αλλά ως απλός πολίτης, οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε καταδικάστηκα αλλά απαλλάχθηκα από το δικαστήριο.

Ο νόμος δε που προέβλεπε την παραγραφή του συγκεκριμένου πλημμελήματος δεν ψηφίσθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, και δημοσιεύθηκε την 11-10-2013 με υπουργό Δικαιοσύνης τον Χαράλαμπο Αθανασίου, Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υπουργό Υγείας τον Σπυρίδωνα – Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι και τον συνυπογράφουν.

Επειδή λοιπόν ουδέποτε καταδικάστηκα για πλαστογραφία, όπως ψευδώς ανέφερε στη Βουλή ο κος Γεωργιάδης και επειδή ουδέποτε υπήρξε νόμος του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ευνοήσει προσωπική μου υπόθεση, καλώ τον κ. Γεωργιάδη να διορθώσει τα όσα συκοφαντικά για το πρόσωπό μου, θέλω να πιστεύω από άγνοια, ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)