to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:59 | 19.12.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Δημ. Βίτσας: Όποιος θεωρεί ότι θα κάνει πολιτική καριέρα στο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λάθος

"Όποιος θεωρεί ότι θα κάνει πολιτική καριέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λάθος", τόνισε ο Γραμματέας του κόμματος Δημ. Βίτσας, διαβεβαιώνοντας ότι το κάλεσμα για "ανοιχτά ψηφοδέλτια στην κοινωνία" αφορά ανθρώπους "που έδωσαν αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις των μνημονίων".


Αναφερόμενος στην εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, καθώς και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις εθνικές εκλογές, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, είπε:

"Καταρχήν έχουμε την ετοιμότητα για τις δύο διαδικασίες που απομένουν για την εκλογή ΠτΔ. Εκλογική ετοιμότητα για το ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει έντονη πολιτική δραστηριότητα και πρωτοβουλίες, η κοινωνική και κινηματική δράση και η προετοιμασία που γίνεται σε σχέση με τις εκλογές. Ήδη έχουμε διαμορφώσει 4 επιτελεία, το επικοινωνιακό, το τεκμηρίωσης, το οργανωτικό και συγχρόνως κώδικα δεοντολογίας που θα αφορά τους υποψήφιους και συγκρότηση ψηφοδελτίου με βάση το καταστατικό.

Οποιος θεωρεί ότι θα κάνει πολιτική καριέρα στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λάθος. Εμείς όταν λέμε ανοιχτά ψηφοδέλτια στην κοινωνία, εκτός από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για ανθρώπους που μπορεί να μην είναι μέλη, αλλά είναι άνθρωποι που έδωσαν αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις των μνημονίων. Όπως το ψηφοδέλτιό μας για τις ευρωεκλογές. Αυτή είναι η διαδικασία. Όταν κάποιος έρχεται και σου χτυπάει τη πόρτα, δεν το κάνει πάντα καλοπροαίρετα. Έχει σημασία να ψάξουμε εμείς και να βρούμε αυτούς που θέλουμε.

Η επόμενη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μπετόν σε σχέση με το πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχει η εσωτερική δημοκρατία. Οι άνθρωποι της Αριστεράς δουλεύουν με μία ανιδιοτέλεια. Δεν υπάρχει διαδικασία να αναβιώσουμε παράγοντες. Συνεπώς δεν θα έχουμε παράγοντες. Η επόμενη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μία ομάδα που θα δώσει τη μάχη της νέας δημιουργίας στη χώρα και θα αντιμετωπίσει όποιες προκλήσεις δεχτεί".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)