to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:57 | 26.01.2022

Πολιτική

​Δημ. Βίτσας: Η κυβερνητική ανικανότητα ήρθε κι έδεσε με την ανευθυνότητα...

«...Ήρθε η ανικανότητα να δέσει με την ανευθυνότητα και τα δύο μαζί με μια συγκεκριμένη πολιτική. Όλα αυτά που ζούμε, παρ' όλα τα "μπαλάκια"που πετιούνται προς όλες τις κατευθύνσεις, έχουν συγκεκριμένα ονόματα», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας στο Open


O Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισήμανε μιλώντας στο Open για την κακοκαιρία πως «βεβαίως έχει ευθύνες η Αττική Οδός, η Νέα Οδός, η Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και ο κος Στυλιανίδης κλπ αλλά όλα έχουν ένα όνομα το οποίο έχει και την ευθύνη της επιλογής τους: Και αυτό είναι ..Κυριάκος Μητσοτάκης».

Όπως πρόσθεσε:

«Είναι ορατές σε όλους πλέον οι κινήσεις πανικού και η εξαγγελία για αποζημίωση 2000 ευρώ ανά αυτοκίνητο και όχι ανά άνθρωπο που υπέστη αυτή την απίστευτη ταλαιπωρία. Και όλα αυτά για να αποτραπεί η προσφυγή των πολιτών στη δικαιοσύνη. Παράλληλα, μένει στο απυρόβλητο η ευθύνη της Περιφέρειας όσο αφορά το κλείσιμο των κύριων κεντρικών οδικών αξόνων και πάει λέγοντας.

Και φυσικά, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι αυτή η κατάσταση προέκυψε βιαίως και αιφνιδιαστικά. Εγκαίρως η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει μέσω όλων των ΜΜΕ για την οξύτητα του φαινομένου και η Κυβέρνηση ισχυρίζονταν ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και ότι ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε επιφυλακή.

Αντί αυτού, για τρίτη μέρα, ακόμα υπάρχουν πολλά προβλήματα , τόσο στους δρόμους όσο και στο δίκτυο της ηλεκτροδότησης. Υπάρχει λοιπόν ένα διαχρονικό πρόβλημα στη λύση των δημοσίων προβλημάτων με την εμμονή της  ανάθεσης της λύσης τους στους ιδιωτικούς φορείς, λύση που αποδεικνύεται ανεπαρκής. Σαφώς όμως η κύρια ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον κο Μητσοτάκη…»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)