to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:40 | 16.05.2022

Πολιτική

Δημ. Βίτσας: Η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Status 107,7 FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι: «Θα ήταν μάλλον ανόητο να ξεκινήσει κάποιος να έρθει να ψηφίσει μόνο για Πρόεδρο του κόμματος και να ψηφίσει λευκό. Είναι λογικό λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει αυτά τα ποσοστά αποδοχής μια που ήταν και παραμένει ο αναγνωρισμένος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»


Και συνέχισε: «Κάποτε στο Συνασπισμό αλλά μετά  και στο ΣΥΡΙΖΑ, τον Πρόεδρο του κόμματος τον εξέλεγε η ΚΕ και  για αρκετά χρόνια μετά το Συνέδριο . Αυτό βέβαια δεν μας εμπόδιζε να έχουμε εκλογικές επιτυχίες και μάλιστα πολύ σημαντικές.

Εμείς είχαμε δημόσια προσκαλέσει τον κόσμο που μας υποστηρίζει ,ορίζοντας  και τα ηλικιακά όρια που θα ίσχυαν ( τα 15 χρόνια), μέσω της  χθεσινής εκλογικής διαδικασίας να γίνει και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή της Νεολαίας του και να ψηφίσει για την εκλογή του προέδρου. Μένει να δούμε από την ανάλυση των αποτελεσμάτων, πόσοι τελικά ήταν οι  νέοι που  συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε. Είναι θετικό ότι μέσα σε αυτή τη διαδικασία, εγράφησαν δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη στο κόμμα και μπαίνει πλέον  επιτακτικά το καθήκον να εξετάσουμε τον τρόπο που αυτά θα ενταχθούν καλύτερα οργανικά στους κόλπους μας.

Αυτή τη στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε έναν ικανό «ιστό» και είναι στο χέρι μας  να τον χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα, για την επίτευξη του βασικού πολιτικού μας στόχου, δηλαδή την απομάκρυνση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και τη συγκρότηση μιας προοδευτικής – δημοκρατικής κυβέρνησης.

Έχουμε κάνει άλματα όλα αυτά τα χρόνια στο κόμμα και θα κάνουμε και άλλα στο μέλλον»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)