to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:03 | 26.09.2019

Πολιτική

Δημ. Παπαγγελόπουλος: «Πολιτική στοχοποίηση και προσπάθεια εξουδετέρωσης μου» η πρόταση για σύσταση προανακριτικής

Για κορύφωση της πολιτικής του στοχοποίησης αλλά και για προσπάθεια εξουδετέρωσής του, κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του


Για κορύφωση της πολιτικής του στοχοποίησης αλλά και για προσπάθεια εξουδετέρωσής του, κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του, μετά την κατάθεση σήμερα στη Βουλή της πρότασης της ΝΔ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης για το ρόλο του στην υπόθεση Novartis.

   Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για φανερή προσπάθεια τρομοκράτησης των εισαγγελέων και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και σημειώνει ότι «οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους» στη Βουλή αλλά και στη Δικαιοσύνη όπου θα προσφύγει.

   Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

   «Σήμερα κορυφώθηκε η πολιτική στοχοποίηση και η προσπάθεια εξουδετέρωσης μου. Οι φαύλοι δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ ότι ήμουν, είμαι και θα παραμείνω σφοδρός πολέμιος τους.

   Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του αρχηγού της ότι τους πολιτικούς αντιπάλους τους κρίνει ο λαός, επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά την πολιτική μου δίωξη.

   Με ένα σαθρό νομικό κείμενο υιοθετεί τους φαιδρούς και ψευδείς ισχυρισμούς δύο εισαγγελέων που αυτοαναιρούνται από τις ίδιες τις καταθέσεις τους.

   Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, εγώ τους ευχαριστώ.

    Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψω στη Βουλή, στη Δικαιοσύνη και κυρίως στον ελληνικό λαό, τους αληθινούς σκευωρούς, τα κίνητρα τους, τις παράνομες πράξεις τους και τους συνεργούς τους στο χώρο της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και σε μικρή μερίδα του Τύπου, που σε διατεταγμένη υπηρεσία με αισχρά δημοσιεύματα, αναμασούν αισχρές συκοφαντίες σε βάρος μου.

   Η μοναδική σκευωρία που υπάρχει είναι η προσπάθεια πολιτικής μου δίωξης και συγκάλυψης των ευθυνών τους.

   Αλήθεια, πώς τολμούν να μου αποδίδουν ηθική αυτουργία όταν η Δικαιοσύνη ερευνά αν υπάρχει αυτουργός;

    Όταν δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και ήδη έχουν τεθεί στο αρχείο 7 περιπτώσεις πολιτικών;

   Γιατί άραγε ζητούν, εντελώς αόριστα, να διερευνηθούν κι άλλες υποθέσεις;

   Ετοιμάζουν κι άλλη σκευωρία; Ντροπή!

   Είναι φανερό ότι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς, να προκαταλάβουν και να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη.

   Στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη που θα προσφύγω, οι αληθινοί σκευωροί και οι συνεργοί τους θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια και τις συνέπειες όλων των παρανόμων πράξεων τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)