to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:08 | 06.02.2018

Πολιτική

Δηλώσεις πανικού από τον Ευ. Βενιζέλο - Απειλεί τους προστατευόμενους μάρτυρες

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε πώς θα κινηθεί νομικά κατά των προστατευόμενων μαρτύρων αρχικά και μετά τις εκλογές και κατά της σημερινής κυβέρνησης


Για «επανάληψη της ιστορίας του 1989 με τα πάμπερς», τα οποία όμως τώρα είναι βρεγμένα και δύσοσμα και τα έχει κατασκευάσει η κυβέρνηση Τσίπρα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μία πρωτοφανή κίνηση πανικού μετά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Novartis. Ανέφερε ότι οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων δόθηκαν τις τελευταίες 45 ημέρες ενώ αυτή η ιστορία σερνόταν από τα κυβερνητικά στελέχη τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο κ. Βενιζέλος διερωτήθηκε γιατί υπάρχουν προστατευόμενοι μάρτυρες αφού δεν πρόκειται ούτε για υποθέσεις δολοφονίας ούτε για εμπόριο ναρκωτικών. Διερωτήθηκε ποιός τους έδωσε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους. Είναι αδύνατον, είπε, να δεχτεί η Βουλή να προχωρήσει τις διαδικασίες αν οι τρεις αυτοί μάρτυρες δεν υποστούν την βάσανο της εξέτασης από τη Βουλή.

Τόνισε μάλιστα, φτάνοντας στο σημείο να... απειλεί τους μάρτυρες, ότι οι τελευταίοι δεν θα μείνουν για πάντα στη σκιά. Αφού υπογράμμισε ότι με τους υπουργούς θα ασχοληθεί η επόμενη Βουλή μετά τις εκλογές, τόνισε με έμφαση ότι τώρα ο ίδιος θα ασχοληθεί με τους συκοφάντες ψευδομάρτυρες και τους ηθικούς αυτουργούς εντός κι εκτός της Δικαιοσύνης.

Υποστήριξε επίσης ότι από την Αμερική δεν ήλθε κανένα στοιχείο που να εμπλέκει πολιτικούς. Μίλησε επίσης για σκηνικό οχετού που έχει στηθεί με τη συνεργασία και των δικαστικών αρχών. Η Ελλάδα είπε δεν είναι πια κράτος δικαίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)