to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:47 | 03.08.2017

Κοινωνία

Δίκτυο Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου: «Ανεπιθύμητοι οι ρατσιστές-κυνηγοί κεφαλών σε όλα μας τα λιμάνια»

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση να μην επιτρέψει κανένα ελλιμενισμό φασιστικού σκάφους και καμία ανατροφοδότηση σε κανένα από τα λιμάνια μας. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μην αφήσει να δέσει κανένας κάβος ταγμάτων εφόδου» αναφέρει σε ανακοίνωσή το Δίκτυο Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου, με αφορμή το πλοίο των νεο-φασιστών του δικτύου Defend Europe που εμποδίζουν τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο και που προσέγγισαν την Κρήτη τις προηγούμενες μέρες.


* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aνεπιθύμητοι: Απομακρύνεται από την Κρήτη το πλοίο των ακροδεξιών «κυνηγών προσφύγων» 

Η ανακοίνωση του Δικτύου Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου

Ο φασισμός, που απλώνεται σα γάγγραινα στην Ευρώπη, επιχειρεί, για μια ακόμη φορά, να κάνει αυτό που έκανε πάντα. Να μετατοπίσει την αγανάκτηση των λαών της Ευρώπης για την ανεργία, τη φτώχεια, την εγκληματικότητα, από τους υπαίτιους της άγριας εκμετάλλευσης και του ακόρεστου πλουτισμού, στα πιο αδύναμα και ανυπεράσπιστα κομμάτια του πληθυσμού, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Αυτός είναι ο λόγος της ύπαρξης του φασισμού. Σε περιόδους βαθιάς ταξικής πόλωσης, η αναπόφευκτη αναμέτρηση να αφήνει ανενόχλητους τους εκμεταλλευτές και να εκτονώνει τη συσσωρευμένη οργή σε επωφελή για το σύστημα αλληλοσπαραγμό των αδύναμων.

Αυτό έγινε με την Κου Κλουξ Κλαν στον Αμερικανικό Νότο και αυτό προπάντων έγινε με τις Χιτλερικές ορδές στο 2ο Παγκόσμιο και κόστισε, σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, πολύ πόνο και ακόμη περισσότερο αίμα.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τη σημερινή κρίση να γίνει εφαλτήριο για μια νέα φασιστική φρίκη.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΣΙΣΣΙΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ.

Οι περιπολίες των νεοφασιστικών ταγμάτων εφόδου στη Μεσόγειο και το ανελέητο κυνήγι μεταναστών και προσφύγων θα μας βρουν μπροστά τους. Χρηματοδοτημένοι πλουσιοπάροχα (άραγε από ποιους;) όπως ο Χίτλερ από τους τραπεζίτες και τα γερμανικά μονοπώλια, διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας ταχύπλοα και επιχειρούν εξορμήσεις θανάτου στη Μεσόγειο.

Αυτοί οι εγκληματίες των ταγμάτων εφόδου είναι οι ίδιοι που πριν μερικές μέρες έκαναν τους διακινητές και λαθρέμπορους του ανθρώπινου πόνου στο Σουέζ και στην προσπάθειά τους να ελλιμενιστούν στην Κύπρο, συνελήφθησαν. Καμία έκπληξη για την αλητεία των ταγμάτων εφόδου. Πάντα, από τη ναζιστική Γερμανία ως σήμερα, στρατολογούσαν εγκληματικά στοιχεία του υπόκοσμου.

Αυτή η μαύρη "διεθνής" περιλαμβάνει και συνεργάζεται με το συνάφι της Χρυσής Αυγής, που τη μέρα, στη Βουλή σηκώνει το χέρι για να υπερψηφίσει την απαλλαγή των ΠΑΕ και το ξεπούλημα της Αγροτικής και τη νύχτα για να πουλήσει προστασία στον υπόκοσμο και να μαχαιρώσει κυνηγημένους.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση της Ελλάδας να μην επιτρέψει κανένα ελλιμενισμό φασιστικού σκάφους και καμία ανατροφοδότηση σε κανένα από τα λιμάνια μας. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μην αφήσει να δέσει κανένας κάβος ταγμάτων εφόδου, να μην επιτρέψει να αναβιώσει η φασιστική εγκληματικότητα και ο θάνατος στις θάλασσές μας".

Δίκτυο Ομάδων Αλληλεγγύης Δωδεκανήσου

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)