to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:13 | 03.10.2013

Πολιτισμός

Διέκοψε συνεδρίαση εκπαιδευτικών για να τραγουδήσει ο Σωκράτης Μάλαμας

Η σατιρική καταγραφή της πραγματικότητας από «το κουλούρι»


Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Σωκράτης Μάλαμας, προκειμένου «να πάρει το αίμα του πίσω» για τις συνεχείς διακοπές στις συναυλίες του το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, όταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή στο Θέατρο Πέτρας, εκπαιδευτικοί και γονείς θέλησαν να στείλουν από σκηνής το μήνυμα τους, προκαλώντας έντονη αναστάτωση η οποία είχε σαν συνέπεια τη διακοπή της συναυλίας για αρκετή ώρα. Το κακό για τον έμπειρο μουσικό συνεχίστηκε και πριν λίγες ημέρες, όταν αντιφασίστες ακτιβιστές διέκοψαν εκ νέου τη συναυλία του στη Νέα Σμύρνη, παίρνοντας το λόγο για να περάσουν μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής.

Το ίδιο βράδυ, ο κύριος Μάλαμας ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, αφού όπως τόνιζε στους κοντινούς του ανθρώπους σιχαίνεται να τον διακόπτουν και αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση του. Έτσι, πήρε την κιθάρα του και επισκέφθηκε τη συνεδρίαση των εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο της Πετρούπολης, απαιτώντας να του παραχωρηθεί το μικρόφωνο. Όταν τα κατάφερε, ερμήνευσε την «Πριγκηπέσσα» και το «Γράμμα», μπροστά στα αμήχανα βλέμματα των καθηγητών.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός δεν έμεινε ωστόσο εκεί, αφού μέχρι και τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει διακόψει τρεις συνελεύσεις, δυο ομιλίες, τέσσερις ποδοσφαιρικούς αγώνες, δυο γάμους, μια κηδεία (στην οποία διασκεύασε  το «Μπαγάσα» του Νικόλα Άσιμου), ένα παιδικό πάρτυ αλλά και την πρωινή συνεδρίαση της Βουλής.

Το «Κουλούρι» επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον κύριο Μάλαμα, ο οποίος ωστόσο έχει πετάξει το κινητό του τηλέφωνο υπό το φόβο κάποιος συνομιλητής του να τον διακόψει εκ νέου.

Πηγή: tokoulouri.com

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)