to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Διαζύγιο με την αλήθεια

Το διαζύγιο του προέδρου της Ν.Δ. με την αλήθεια έχει επικυρωθεί με τη μέθοδο της σιωπής στην προσωπική του υπόθεση, που αφορά στο θαλασσοδάνειο του «Κήρυκα Χανίων», αλλά και σε πλείστες όσες περιπτώσεις στελέχη του κόμματός του εμφανίσθηκαν να πρωταγωνιστούν είτε σε οικονομικές είτε σε άλλου είδους παρεκτροπές.


Με ένα καυστικό σχόλιο για τον «πολυπτυχιούχο» Κυρ. Μητσοτάκη και τη νεοδημοκρατική αντίληψη περί «αριστείας» υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» για το «γκρίζο» μεταπτυχιακό του υψηλόβαθμου στελέχους της και αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ που, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία της ΑΔΕΔΥ. «Θα καταδεχθεί, άραγε, να απαντήσει για το στέλεχός του ή θα συνεχίσει ακάθεκτος να μιλάει για το ‘υπερτροφικό Δημόσιο’, επικαλούμενος τη νομιμότητα; Μήπως σκοπεύει και να εντάξει τον κ. Πολυμερόπουλο στο περιβόητο Μητρώο Στελεχών του, εφόσον ο εν λόγω είναι και ‘άριστος’ αλλά, προφανώς, και αρεστός;» είναι το ερώτημα που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, που συχνά επικαλείται την «αλήθεια» αλλά όταν τον επικαλείται αυτή συνήθως ο Κυρ. Μητσοτάκης απουσιάζει.

Το διαζύγιο του προέδρου της Ν.Δ. με την αλήθεια έχει επικυρωθεί με τη μέθοδο της σιωπής στην προσωπική του υπόθεση, που αφορά στο θαλασσοδάνειο του «Κήρυκα Χανίων», αλλά και σε πλείστες όσες περιπτώσεις στελέχη του κόμματός του εμφανίσθηκαν να πρωταγωνιστούν είτε σε οικονομικές είτε σε άλλου είδους παρεκτροπές. Καλό θα είναι λοιπόν ο «κήρυκας της αλήθειας» να κάνει μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την αλήθεια, την οποία και τόσο φανατικά ευαγγελίζεται, αν επιτέλους θέλει να γίνει πιστευτός και στους πέραν του στενά κομματικού του ακροατηρίου πολίτες.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)