to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:47 | 10.12.2021

Κοινωνία

Γιώργος Τράγκας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του - Υπέστη έμφραγμα

Διασωληνώθηκε μέσα στη νύχτα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ο οποίος εδώ και ημέρες νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσώντας από κορωνοϊό.


Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Χθες Πέμπτη ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα για τον κορωνοϊό

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη.

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Οσον αφορά το γεγονός ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει εμβολιαστεί, ο κ. Κουρτζίδης προ ημερών δήλωσε: «Είχε μια αλλεργία που έδινε πιθανότητα για παρενέργειες και επειδή ήταν διαβητικός και δεν ήθελε να απορρυθμιστεί το ζάχαρο, το φοβόταν. Το σκεφτόταν όμως».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)