to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:36 | 06.03.2018

Αθλητισμός

«Βαθιά αντιδημοκρατική πράξη»: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

Η διοίκηση της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση


Συγκέντρωση στην ΕΡΤ3 πραγματοποίησαν 100 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον σύλλογο αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ του «Δικεφάλου» γράφοντας παράλληλα στην είσοδο του κτηρίου της κρατικής τηλεόρασης και προκαλώντας φθορές, αντιδρώντας έτσι για την ποινή που επιβλήθηκε στους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, σύμφωνα με το voria.gr, μερικοί εξ αυτών εισέβαλαν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ3 έχοντας κείμενο το οποίο και ζητούν να διαβάσουν ζωντανά διακόπτοντας τη ροή του προγραμμάτος.

Σύμφωνα την τοπική ιστοσελίδα, το κείμενό τους ήταν υβριστικό και ζητήθηκε από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ3 να το αναδιαμορφώσουν ενώ αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί μετά τη λήξη του εν εξελίξει αγώνα που μεταδίδεται ζωντανά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καρσίγιακα για το Basketball Champions League.

ΕΡΤ:  Βαθιά αντιδημοκρατική πράξη

Η διοίκηση της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση. «Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.  Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν.»

tags: ΕΡΤ3, ΠΑΟΚ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)