to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:53 | 28.04.2013

Κοινωνία

Διαγωνισμός αντιφασιστικού σκίτσου!

Το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό ανακοινώνουν διαγωνισμό αντιρατσιστικού/αντιφασιστικού σκίτσου με σκοπό να χρησιμοποιηθούν τα βραβευμένα σκίτσα στο ημερολόγιο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών για το 2014.


Ο διαγωνισμός ξεκινησε την 17η Απριλίου του 2013 και λήγει στις 31 Μαϊου του 2013.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο, αρκεί το περιεχόμενο του σκίτσου να είναι αντιρατσιστικό ή/και αντιφασιστικό.

2. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εθνικότητος ή τόπου διαμονής του διαγωνιζόμενου.

3. Τα σκίτσα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε μορφή και να είναι από οποιοδήποτε υλικό, αλλά θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά αποκλειστικά στην διεύθυνση [email protected]. Τα πρωτότυπα έργα θα ζητηθεί σε δεύτερο χρόνο να σταλούν ταχυδρομικώς, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

4. Μαζί με το σκίτσο, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους, τηλέφωνο επικοινωνίας, και προαιρετικά μια διεύθυνση κατοικίας κι ένα σύντομο βιογραφικό (ως 100 λέξεις).

5. Τα έργα που θα διακριθούν είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν  -εκτός από τη χρήση τους στο ημερολόγιο του 2014- για τη δημιουργία αφίσας, μπλούζας ή άλλου υλικού με αντιρατσιστικό περιεχόμενο (με σκοπό τη διάδοση του αντιρατσιστικού πνεύματος), με διακριτή την υπογραφή του δημιουργού. Τυχόν έσοδα που θα προκύψουν από τη χρήση του σκίτσου θα προορίζονται και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως εισφορά και για την ενίσχυση του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει αυτόματη παραχώρηση αυτού του δικαιώματος στο Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και στην Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)