to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:06 | 23.04.2020

Πολιτική

Διαδικτυακή εκδήλωση με τον Ν. Παππά και την Κ. Νοτοπούλου, αύριο, Παρασκευή 24/4

Διαδικτυακή εκδήλωση του δικτύου σοσιαλιστών κι ακτιβιστών Roseband με θέμα την οικονομία και τον τουρισμό στην μετά-κοροναϊό εποχή και βασικούς εισηγητές την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Νίκο Παππά την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 20.45.


Την Παρασκευή 24 Απρίλη στις 20.45 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση του δικτύου σοσιαλιστών κι ακτιβιστών Roseband με θέμα την οικονομία και τον τουρισμό στην μετά-κοροναϊό εποχή  και βασικούς εισηγητές την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Νίκο Παππά, βουλευτές και τομεάρχες τουρισμού και οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχα.

Τη συζήτηση, η οποία θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom webinar, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος (Αυγή, Στο Κόκκινο) Σπύρος Ραπανάκης.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτή αλλά και σε επόμενες συζητήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.roseband.social στην κατηγορία social-e-vents ή στο Facebook στη σελίδα RosebandTheSocialists ή και απευθείας στο link https://www.roseband.social/socialevents .

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν σύντομες τοποθετήσεις, να πάρουν μέρος σε ζωντανές δημοσκοπήσεις ή να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους ζωντανά στο QnA της εφαρμογής.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν θεματικές για τη νέα γενιά, την αυτοδιοίκηση, για ζητήματα εσωτερικών υποθέσεων, την κοινωνική Ευρώπη, το προσφυγικό και το περιβάλλον.

«Ο επόμενος κόσμος πρέπει να είναι πολύ διαφορετικός. Γι αυτό ενώνουμε δυνάμεις, νέοι, ριζοσπάστες, σοσιαλιστές και δημοκράτες και τον σχεδιάζουμε ξανά, για να λειτουργεί προς όφελος των πολλών, προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος κι όχι των απρόσωπων ελίτ.»

Θοδωρής Δουλουμπέκης
Συντονιστής Ακτιβιστικής Κίνησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Roseband
Μέλος ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικής Συμμαχίας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)