to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:29 | 08.10.2021

Πολιτική

Δευτέρα 11/10: Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη Νίκαια με τον Παύλο Πολάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά καλεί στην Ανοιχτή Συνέλευση-Εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ Νίκαιας, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7.00 μμ στον πολυχώρο "Μάνος Λοίζος", με βασικό ομιλητή τον Παύλο Πολάκη,


Στο κάλεσμα επισημαίνεται:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην Ανοιχτή Συνέλευση-Εκδήλωση που διοργανώνει η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νίκαιας, στα πλαίσια της συζήτησης με τα μέλη της, τους φίλους/ες της και ευρύτερα με την κοινωνία, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7.00 μμ στον πολυχώρο "Μάνος Λοίζος" (Μηχανική Καλλιέργεια) Θηβών 243 Νίκαια , με βασικό ομιλητή τον βουλευτή  και τομεάρχη Διαφάνειας της Διοικητικής Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παύλο Πολάκη, ο οποίος θα αναφερθεί σε όλα τα κύρια θέματα της περιόδου, στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και θα αναλύσει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ, όπως εκφράστηκαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για όλα τα  σοβαρά διακυβεύματα, σε μια εποχή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ολοένα και περισσότερο προωθεί και ψηφίζει αντιλαϊκά νομοσχέδια, που πλήττουν το εισόδημα των λαϊκών στρωμάτων, καταλύει τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας και δείχνει ανοχή στην επιχειρούμενη φασιστική επανεμφάνιση.

Για αυτούς τους λόγους η παρουσία όλων  είναι και απαραίτητη και αναγκαία. Να δώσουμε όλοι και όλες το παρόν, με πείσμα, ελπίδα κι αισιοδοξία για την απαλλαγή της χώρας μας από την πιο αντιλαϊκή κυβέρνηση στα πολιτικά χρονικά.

Επειδή βρισκόμαστε δυστυχώς ακόμη σε καιρό πανδημίας, η συνέλευση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα μέτρα και τις προφυλάξεις που προβλέπονται (μάσκες, αποστάσεις στα καθίσματα κλπ).

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)