to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:39 | 12.09.2014

Πολιτική

«Δεν ξέρω, δεν είδα» η απάντηση «πηγών» Μαξίμου και Βούλτεψη για το κόψιμο της ομιλίας του Α. Τσίπρα

Τους προδίδουν οι λέξεις όμως: «Ουδεμία επικοινωνία» για τις παραιτήσεις των στελεχών της ΝΕΡΙΤ λένε οι «πηγές» από το Μαξίμου, «καμιά ανάμειξη, κανένα τηλεφώνημα» οι δηλώσεις Βούλτεψη - με ταυτόχρονη προσπάθεια επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ


Το ενδεικτικό δημοσίευμα για τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, από το in.gr:

Μαξίμου: Ουδεμία ανάμειξη στο θέμα της μετάδοσης της ομιλίας Τσίπρα

Ουδεμία ανάμειξη έχει το Μαξίμου στη ΝΕΡΙΤ, και κυρίως στο θέμα των ειδήσεων, για το θέμα της μετάδοσης της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν την Παρασκευή ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στο θέμα και συμπληρώνουν: «Ουδεμία επικοινωνία υπήρξε με το Μαξίμου πριν τις παραιτήσεις. Προφανώς παραιτήθηκαν στον εαυτό τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη ΝΕΡΙΤ, δεν παρίσταται σ' αυτή πλην όμως ζητά την τηλεοπτική του κάλυψη. Μεγάλη υποκρισία».

Στο θέμα αναφέρθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον Βήμα 99,5. Για τις παραιτήσεις Μορώνη και Μακρυδημήτρη είπε: «Δεν γνωρίζω (το λόγο της παραίτησης). Γιατί ο λόγος της παραίτησης να είναι η μη μετάδοση (της ομιλίας Τσίπρα); Τα όσα αποδίδονται στο Μαξίμου είναι ψευδή και να μην τα πω και συκοφαντικά, διότι είμαστε σε φάση συκοφαντίας αυτόν τον καιρό. Για όποιον γράφει ψέμματα το λέω».

Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει καμία ανάμειξη, υπάρχει απόλυτη δημοκρατία και ελευθερία, οι δημοσιογράφοι που εργάζονται εκεί και μπορείτε να τους ρωτήσετε δεν έχουν δεχθεί κανένα τηλεφώνημα, από κανέναν άνθρωπο, από κυβερνητικής πλευράς και εν πάση περιπτώσει δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά. Όχι ανάμειξη, ούτε επικοινωνία υπάρχει και αυτό που μου λέτε για την ομιλία (Τσίπρα) δεν το γνωρίζω».

Πηγή: in.gr

* * *

Ας θυμίσουμε στην κ. Βούλτεψη μια «λεπτομέρεια»:  Ο Ρ. Μορώνης, λίγο πριν την παραίτησή του είχε αφήσει αιχμές για πιέσεις, σε ανάρτησή του στο Facebook στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν διακηρύττεις ότι θέλεις να φτιάξεις κάτι ανεξάρτητο, αντικειμενικό και ποιοτικό αλλά δεν το εννοείς, μη το αναθέτεις σε κάποιον που το εννοεί...». Περισσότερα, στο κεντρικό μας θέμα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)