to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:15 | 09.03.2021

Κοινωνία

«Δεν θα περάσει το πραξικόπημα στην ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ»

«Ξεκάθαρα πλέον αποκαλύπτονται οι μεθοδεύσεις της διοίκησης να συνταχτεί με τους πραξικοπηματίες του συνδικάτου και να τοποθετήσει στην προεδρία της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ ανδρείκελα της αρεσκείας της στηριζόμενη σε κατά παραγγελία γνωμοδοτήσεις που αμφισβητούν κερδισμένες δικαστικές αποφάσεις κ.α.»


Aναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ της ΟΜΕ - ΕΥΔΑΠ:

Αθήνα, 9 Μαρτίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι, σε εφαρμογή της από 08.12.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ, κατατέθηκε η μήνυση-έγκληση κατά των υπευθύνων για την κακοδιαχείριση των χρημάτων της Ομοσπονδίας.

Ταυτόχρονα, όπως ήδη γνωρίζετε, ελέγχονται τα οικονομικά της Ομοσπονδίας από το ΣΔΟΕ, στο οποίο παραδόθηκαν αρμοδίως από τον Πρόεδρο κ. Κορλό και τον Γεν. Γραμματέα κ. Μερσινιά όλα τα στοιχεία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Όπως αντιλαμβάνεσθε, εφαρμόζοντας με την δέουσα προσοχή τις αποφάσεις του Δ.Σ. και ως υπεύθυνα θεσμικά όργανα, θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο όχι μόνο για την διαφάνεια στα οικονομικά της ΟΜΕ αλλά και για την κάθαρση συνολικά στον χώρο του Συνδικάτου.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι μετά  την ολοκλήρωση των ανωτέρω από τον εντολοδόχο ποινικολόγο της ΟΜΕ εστάλη ενημέρωση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σαχίνη για την νομιμοποίηση και εκπροσώπηση της ομοσπονδίας! Ο κ. Σαχίνης επικαλείται ένα ανυπόστατο κείμενο που το προσυπογράφει και δεν φέρει όπως είχε δηλώσει την υπογραφή ενός κοινής αποδοχής διακεκριμένου καθηγητή του εργατικού δικαίου.

Ξεκάθαρα πλέον αποκαλύπτονται οι μεθοδεύσεις της διοίκησης να συνταχτεί με τους πραξικοπηματίες του συνδικάτου και να τοποθετήσει στην προεδρία της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ  ανδρείκελα της αρεσκείας της στηριζόμενη σε κατά παραγγελία γνωμοδοτήσεις που αμφισβητούν κερδισμένες δικαστικές αποφάσεις κ.α.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μας ενδιαφέρει η άποψη του κ. Σαχίνη και δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα διότι τις διοικήσεις στα συνδικάτα τις επιλέγουν οι εργαζόμενοι και όχι οι εργοδότες !!!

Για το Δ.Σ.                   Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας
                 Ηλίας Κορλός                                             Αλέκος Μερσινιάς

Παραθέτουμε σχετικά και τη σημερινή (9/3/21) ανακοίνωση της Γραμματείας Τύπου της συνδικαλιστικής παράταξης ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ:

Έξω η εργοδοσία από την ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΑΧΙΝΗ ΧΑΡΗ

ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ, ΣΦOYΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ;

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

Εργαζόμενες, -νοι

Είναι αλήθεια ότι όσοι γνωρίζουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ από κοντά δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα. Ανήκει στην κατηγορία του χαμαιλέοντα. Ανήκει στην κατηγορία αυτών που προκειμένου να πετύχει το σκοπό του δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.

Κανείς μας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο της κατάντιας, να λειτουργήσει δηλαδή σαν ωμός πραξικοπηματίας, σαν γνήσιος χουντικός που προκειμένου να κάνει τη δουλειά του (να προστατέψει τους αυλικούς του) θα έκανε ξεδιάντροπη παρέμβαση στα εσωτερικά του συνδικάτου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζητάει από τον καρεκλοκέντραυρο Παναγόπουλο, τον υποτιθέμενο Πρόεδρο της ΓΣΕΕ να καθαρίσει για πάρτη του και για λογαριασμό των αυλικών του!!

Πιο συγκεκριμένα, χθες με μια διάτρητη «γνωμοδότηση» της νομικής του υπηρεσίας παρεμβαίνοντας με τον πιο ωμό, τον πιο άθλιο, τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο στα εσωτερικά του συνδικάτου, βάφτισε και έχρισε συνομιλητές του τους πραξικοπηματίες της ανίερης συμμαχίας της ΠΑΣΚΕ, της ΑΚΕ, ενός τμήματος της ΔΑΚΕ και δυστυχώς και του εκπροσώπου του ΠΑΜΕ.

Δηλαδή όλων αυτών που μέχρι και προχθές αλληλοκατηγορούνταν ότι έχουν καταχραστεί τα χρήματα του Συνδικάτου.

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Αφενός μεν έγινε γιατί το ΔΣ, που προέκυψε μέσα από νόμιμο συνέδριο (το οποίο επιχείρησαν δύο φορές να ματαιώσουν προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη, όπου έχασαν και τις δύο) αποτελείται από ενοχλητικούς και είναι εμπόδιο στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της εταιρίας, αφετέρου δε γιατί οι πρόθυμοι ξεπέρασαν κάθε όριο υποταγής και συμβιβασμού.

Μετά από αυτή την κατάπτυστη και πρωτοφανή για τα χρονικά του συνδικαλιστικού κινήματος, χουντική  παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου Σαχίνη Χάρη, απαιτούμε την παραίτησή του γιατί με την στάση του, όχι μόνο δεν συμβάλει στη δημιουργία ενός ήρεμου εργασιακού κλίματος, αλλά απεναντίας το δυναμίτισε στο μέγιστο βαθμό.

Τέτοιοι Διευθύνοντες Σύμβουλοι είναι ανεπιθύμητοι και επικίνδυνοι.

Όσο δε για τους αποτυχημένους πραξικοπηματίες της ανίερης συμμαχίας, τους παραδίδουμε στην κρίση σας.

Κλείνοντας, στέλνουμε μήνυμα στον ανεπιθύμητο πραξικοπηματία Σαχίνη Χάρη ότι τα πραξικοπήματα δεν περνάνε.

Δεν θα αργήσεις να το καταλάβεις.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ

Υ.Γ. Πραξικοπηματία Σαχίνη είναι τυχαίο ότι έδωσες την κάλυψή σου στους σφουγγοκωλάριους σου την ημέρα που κατατέθηκε μήνυση εναντίον τους για υπεξαίρεση (πάνω από 120.000€) σε βάρος της Ομοσπονδίας;

tags: ΕΥΔΑΠ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)