to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:11 | 16.06.2022

Πολιτική

«Δεν θα είναι υποψήφια»: Η ΝΔ ξορκίζει Λατινοπούλου μετά το περιστατικό με την παρουσιάστρια Δ. Μπάρκα

Πηγές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές, παρότι μέχρι τώρα ήταν τοις πάσι γνωστή η συμμετοχή της στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών


Έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου με την οποία έκανε body shaming στην παρουσιάστρια και ηθοποιό Δανάη Μπάρκα, πηγές του κυβερνώντος κόμματος αναφέρουν ότι δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Ειδικότερα, έπειτα από το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε με τη νέα της τοποθέτηση η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πηγές της ΝΔ, σύμφωνα με το iEidiseis σχολίασαν σχετικά:

«Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα υγείας»

Αφού πρώτα μας υπέδειξε πόσες τρίχες πρέπει να έχουμε στο σώμα μας και μας απαγόρευσε να κοινοποιούμε φωτογραφίες με τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά μας...

Η μέχρι πρότινος επίδοξη πολιτεύτρια της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μία ακόμη πολιτική φιγούρα της εγχώριας alt-right, που με τις τοποθετήσεις της όχι μόνο διολισθαίνει όλο και περισσότερο στον τραμπισμό, αλλά πολλές φορές αμφισβητεί κι ανοιχτά το δικαίωμα στην γυναικεία αυτοδιάθεση.

Αφού μας υπέδειξε πόσες τρίχες πρέπει να έχουμε στο σώμα μας και μας απαγόρευσε να κοινοποιούμε φωτογραφίες με τις ραγάδες και την κυττρίτιδά μας, τώρα ήρθε να μας συνετίσει για το ποια πρότυπα πρέπει να προβάλλουμε και να ακολουθούμε.

 

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επέλεξε να αναδημοσιεύσει άρθρο που αναφέρεται στην εμφάνιση της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα στην παραλία για την οποία σχολιάζει «αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Με πληροφορίες από rosa.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)