to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:08 | 16.01.2015

πηγή: Το Ποντίκι

Πολιτική

«Δεν θα αφήσω τη χώρα να πάει στα βράχια», λέει ο Βενιζέλος

«Εγώ δεν θα αφήσω τη χώρα να πάει στα βράχια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου στο Αγρίνιο. «Αν θέλουν κάποιοι να τους εκπροσωπεί στην Ευρώπη ο Τσίπρας με τον Καμμένο, δεν έχω πρόβλημα, πρόσθεσε.




«Εμείς θα παραδώσουμε τη χώρα ακέραιη στις 25 του μήνα, το τι θα γίνει μετά τις 26 είναι άλλο θέμα. Όποιος ακούει τα περί αυτοδυναμίας και είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά σκέφτεται να ψηφίσει ΝΔ για να μην συμβεί αυτό, ας το ξανασκεφτεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για αυτοδυναμία, για να κάνει λέει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ξέρεις αν το λέει σαν ευχή, σαν απειλή, σαν διαβεβαίωση ή απλά δεν θα χαιρόταν κατά βάθος να έχει αυτοδυναμία;», συνέχισε.

Αναφορικά με το εκλογικό κατέβασμα του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος ανέφερε: «Έχουμε ψηφοδέλτια ανανεωτικά, δυναμικά, αξιόπιστα, από ανθρώπους της δουλειάς και όχι από πολιτευτές που απλά κατεβαίνουν σε εκλογές και δεν έχουν κάνει την πολιτική αυτοσκοπό».
 
Όσον αφορά στην αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «δυστυχώς, παρακολουθούμε την όξυνση μιας εκστρατείας, που από τη μία έχει τον τυφλό εκφοβισμό της ΝΔ και από την άλλη τον απλοϊκό έως κουτοπόνηρο εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ότι τίποτε δεν μπορεί να συμβεί».
 
Σχετικά με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε απευθύνοντας ερωτήματα: «Η κριτική που κάνουν είναι από αριστερά ή από δεξιά; Δεν ψήφισαν όλα τα μέτρα; Πότε έγινε η περίφημη συνεργασία με τη Δεξιά που λένε, μήπως πριν τις εκλογές του 2012; Γιατί δεν κάνουν κριτική στο πρώτο μνημόνιο, τότε που πολλοί έφυγαν για τον ΣΥΡΙΖΑ; Σε τελική ανάλυση αν θες να κάνεις τέτοιες κινήσεις πρέπει πρώτα να απολογηθείς σε εκείνους που σε εξέλεξαν και να εκτεθείς ζητώντας την ψήφο τους. Όχι να αλλάξεις εκλογική περιφέρεια για να αποφύγεις την κρίση του λαού».
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)