to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:47 | 29.03.2019

Πολιτική

Δεν πάει στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό ο κ. Ζορπίδης... αλλά οι δουλειές μια χαρά συνεχίζονται (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, ο κ. Ζορπίδης και ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου Zorpidis Travel, με το οποίο διοργανώνει ταξίδια σε πολλές περιοχές της Βόρειας Μακεδονίας: στο Μαύροβο, στην Οχρίδα, στην Μπίτολα συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα διοργανώνοντας ταξίδια στα Σκόπια παρά τις υπερπατριωτικές κορώνες


«Απαντώ στο “Enterprise Greece”, τον φορέα που συντονίζει την αποστολή, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει να μη συμμετέχει σε καμία δράση που θα σχετίζεται με τη γειτονική χώρα όσο αυτή χρησιμοποιεί ένα όνομα το οποίο δεν της ανήκει. Το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ΕΕΘ προχωρά στην κίνηση αυτή ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίδρασης απέναντι σε μία πολιτική, που δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό. Καμία από τις δράσεις αυτές δεν μας αφορά. Για μας το όνομα της Μακεδονίας, που είναι μόνο ελληνικό, είναι ιερό και θα το υπερασπιστούμε με όποιον τρόπο μπορούμε» δήλωσε ο Μιχάλης Ζορπίδης.

Ωστόσο χθες στον ΑΝΤ1 είπε και ότι: "Εμείς σαν επαγγελματίες και Θεσσαλονικείς είχαμε κάποια σχέση με τα γειτονικά Σκόπια, κάναμε εκδρομές προς τα Σκόπια και οι σκοπιανοί έρχονταν εδώ και παραθερίζανε. Δεν είχαν διακοπεί οι σχέσεις, τώρα το τι άλλαξε και πρέπει να πάμε δεν το καταλαβαίνω". "Γιατί αποφάσισε ο κ. Τσίπρας να γίνει η γειτονική χώρα Βόρεια Μακεδονία; Για αυτό δεν συμμετέχουμε". 

Ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα ότι δεν τους προσκάλεσε ο Πρωθυπουργός και για αυτό δεν συμμετέχει.

Προφανώς σε σύγχυση προσπαθεί να καλύψει την ουσία, ότι οι δουλειές του μια χαρά συνεχίζονται. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, ο κ. Ζορπίδης και ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου Zorpidis Travel, με το οποίο διοργανώνει ταξίδια σε πολλές περιοχές της Βόρειας Μακεδονίας: στο Μαύροβο, στην Οχρίδα, στην Μπίτολα συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα διοργανώνοντας ταξίδια στα Σκόπια παρά τις υπερπατριωτικές κορώνες. 

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)