to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Δεν κλείνει το κολυμβητήριο το χειμώνα – Ευχαριστεί Βασιλειάδη, Συναδινό ο ΝΟΧ

Ανοικτό θα εξακολουθήσει να παραμένει το κολυμβητήριο Χανίων και ειδικότερα η 50άρα πισίνα, καθώς η Πολιτεία ενέκρινε την έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο ύψους 30.000 ευρώ, κάτι που γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων


Ανοικτό θα εξακολουθήσει να παραμένει το κολυμβητήριο Χανίων και ειδικότερα η 50άρα πισίνα, καθώς η Πολιτεία ενέκρινε την έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο ύψους 30.000 ευρώ, κάτι που γίνεται γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Ειδικότερα, ο χανιώτικος Ομιλος δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τους οποίους και ευχαριστεί.

Η επιστολή του Ναυτικού Ομίλου έχει ως εξής:

Προς

Υφυπουργό Αθλητισμού κο Γεώργιο Βασιλειάδη 
Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κο Ιούλιο Συναδινό

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, μετά από σχετική ενημέρωση από το ΕΑΚ Χανίων για την έκτακτη επιχορήγηση για πετρέλαιο για τις ανάγκες του κολυμβητηρίου της πόλης μας, εκτιμώντας την προσπάθεια του Υπουργείου Αθλητισμού θέλει να σας εκφράσει θερμές ευχαριστίες.

Με το επιπλέον ποσό των 30.000€ που εγκρίνατε, θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να έχουν καλύτερη προπόνηση και να αγωνιστούν στο κολυμβητήριο του τόπου τους στις επικείμενες ημερίδες και πρωταθλήματα, κι έτσι φέτος μετά από πολλά χρόνια ανάλογου επιπέδου αθλητικές δραστηριότητες δεν θα φιλοξενηθούν σε άλλα κολυμβητήρια εκτός Χανίων.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλετε για την λειτουργία του κολυμβητηρίου της πόλης μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την προώθηση και αναβάθμιση του ναυταθλητισμού στον τόπο μας καθώς επίσης και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για την πλήρη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης.

Σας ευχαριστούμε

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη

Η Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Κρασαδάκη Μητσοτάκη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)