to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:10 | 04.10.2020

Πολιτική

«Δεν φοβίζουν κανέναν»: Βανδαλισμός στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Βαρβάρας από χρυσαυγίτες

«Ο τρόμος κάποιων, ενόψει της δικαστικής απόφασης της 7ης Οκτωβρίου που ελπίζουμε όλοι ότι θα είναι καταπέλτης για την Χρυσή Αυγή, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού», τονίζει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αθήνας για το κρούσμα βανδαλισμού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Βαρβάρας


Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας για τον βανδαλισμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας από Χρυσαυγίτες:

«Ο τρόμος κάποιων, ενόψει της δικαστικής απόφασης της 7ης Οκτωβρίου που ελπίζουμε όλοι ότι θα είναι καταπέλτης για την Χρυσή Αυγή, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού.

Εχθές το βράδυ άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας.

Η ομόθυμη καταδίκη του λαού της Αγίας Βαρβάρας για τις ναζιστικές και φασιστικές μεθόδους και αντιλήψεις φαίνεται ότι ενόχλησε τους λάτρεις της Χρυσής Αυγής.

Ας το πάρουν είδηση: Δεν φοβίζουν κανένα οι πρακτικές τους. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τους έχουν καταδικάσει. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι ήδη είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού. Και την Τετάρτη αυτή η καταδίκη θα έχει και τη νομική σφραγίδα».

Xαρά Καφαντάρη: Δεν θα περάσει ο φασισμός

«Όσο πλησιάζει η δικαστική ετυμηγορία για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο πανικός και ο φόβος των φασιστών είναι  έκδηλος» τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας, Χαρά Καφαντάρη και επισημαίνει:

«Χθες βράδυ ανεγράφησαν ναζιστικά συνθήματα στα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. στην Αγ. Βαρβάρα, πριν από κάποιους μήνες τα γραφεία της ΟΜ Αγ. Αναργύρων δέχτηκαν επίθεση.

Όμως ο δημοκρατικός κόσμος της Δυτ. Αθήνας και όλης της Ελλάδας δεν τρομοκρατείται, δεν φοβάται. Ο φασισμός είναι καταδικασμένος στη συνείδηση  του λαού μας, διότι ο λαός μας δεν ξεχνά. Όσο και να προσπαθούν  σκοτεινά κέντρα, οι  ακροδεξιές και ναζιστικές ιδέες είναι ισχνή μειοψηφία. Να μην επιτρέψουμε να επιστρέψουν και κοινοβουλευτικά και κοινωνικά. Να αντιπαλεύουμε καθημερινά το μίσος, το ρατσισμό, τη ξενοφοβία, την πατριδοκαπηλία και όλες τις αιτίες που εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού.

Ο δημοκρατικός κόσμος της Πατρίδας μας περιμένει την Τετάρτη τη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Δεν θα περάσει ο φασισμός - οι ναζί στη φυλακή!».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)